Topscoorder Frans van der Velden namens Walking Football Steenwijk aan de bal tijdens een eerder toernooi
Topscoorder Frans van der Velden namens Walking Football Steenwijk aan de bal tijdens een eerder toernooi Foto: Cobie Woudman

Finale Walking Football Toernooi op vrijdag 25 maart: Kees Kist reikt beker uit

Sport

STEENWIJK - Op het hoofdveld van vv Steenwijk vindt op vrijdag 25 maart de finale plaats van het Walking Football Competitie. Walking Football Steenwijk staat na drie rondes gedeeld eerste en heeft nog alle kans om kampioen te worden.

In de eerste Noordelijke Walking Footbal Competitie strijden naast Walking Footbal Steenwijk teams uit Hoogeveen, Meppel en Koekange. Elk team speelt vrijdag in de vierde ronde drie wedstrijden. De eerste wedstrijd begint om 14.00 uur. De laatste om 15.30 uur. Oud-voetballer Kees Kist zal de beker uitreiken aan de winnaar. 

Supporters zijn van harte welkom! Dat geldt ook voor 50-plussers die interesse hebben om een keer op de woensdagochtenden vanaf 10.00 uur mee te komen trainen. Dat geldt zowel voor vrouwen als mannen!

Lees ook het verslag op: Vitesse’63 uit Koekange wint Walking Football Competitie, Steenwijk wordt tweede | De Kop | Al het nieuws uit Steenwijkerland (dekopvan.nl)