Tom Holleboom stopt een strafschop van Drachtster Boys
Tom Holleboom stopt een strafschop van Drachtster Boys Foto: Jacob Westra

Met video en fotoverslag: Olde Veste wint van Drachtster Boys

Sport

STEENWIJK - Olde Veste heeft afgelopen zaterdag een competitiewedstrijd gespeeld tegen Drachtster Boys. De blauw-gelen winnen met 3-1 en herstellen zich goed na de nederlaag van vorige week tegen

Niels ten Veen tikt in de 25e minuut de bal achter z’n standbeen langs voor de 1-0. Deze beauty onstaat door aangeven van Aschwin Tanamal. Jeffrey Dijkstra geeft even later de assist aan Tom Kisjes, die er in de 31e minuut 2-0 van maakt. Vlak voor rust krijgt Olde Veste nog een strafschop. Die benut Tom Kisjes feilloos. Drachtster Boys daarentegen mist net na rust een penalty. Keeper Tom Holleboom stopt hem netjes. In de 80e minuut kunnen de Friezen toch nog wat terugdoen. Daarmee komt de eindstand op 3-1.

Bekijk de video van Video De Boer en het fotoverslag van Jacob Westra.

Tom Kisjes benut strafschop de 3-0
 Tom Kisjes tikt de 2-0 in op aangeven van Jeffrey Dijkstra
Leon Hertong heerst in de lucht
Het schot van Hessel eikelboom belandt op de paal
 Niels ten Veen maakt de 1-0
De ontlading is groot
Het team van VV Steenwijk Old Stars: boven vlnr: Geert Kremer, Willem Vries, Frans van der Velden, Jan van Rosmalen en André Buimer, onder: vlnr: Wout Krist, Jan Brouwer, Bert Petersen en Edy Wester
VV Steenwijk Oldstars wint toernooi SC Heerenveen Sport 16 uur geleden
Cliënten en begeleider aan de slag in de keuken van De Otterskooi
Jonge mensen met dementie koken voor familieleden in Restaurant De Otterskooi Steenwijkerland 17 uur geleden
De Oldenhof
Tuinieren op De Oldenhof bovenal gezond en gezellig: Stichting zoekt vrijwilligers Steenwijkerland 18 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Westerveld neemt afscheid van burgemeester Rikus Jager Westerveld 14 mei, 15:28
Hendrik Veenstra
Hendrik Veenstra kampioen van maandagavondgroep Biljartvereniging Steenwijk Sport 14 mei, 13:30
Afbeelding
Steenwijkerland biedt maatwerk voor inzameling oud papier Steenwijkerland 14 mei, 12:43