Afbeelding

Met video- en fotoverslag: Olde Veste neemt revanche op Broekster Boys

Sport

STEENWIJK - Olde Veste heeft revanche genomen op Broekster Boys. Met een thuisoverwinning van 2-0 doet het team de 5-1 nederlaag van 23 september vergeten.

Na een half uur voetballen brengt Hessel Eikelboom de blauw-gelen op een 1-0 voorsprong. Vlak voor rust loopt Abe Koopmans van Broekster Boys tegen een gele kaart aan.

Na de rust wordt het 2-0. Jason Huisman brengt de bal in de 50e minuut hoog voor de goal. Keeper Sander de Boer schat deze bal verkeerd in en stompt hem zelf in het doel. In de 63e minuut krijgt Hedzer Prins van Broekster Boys ook nog een gele kaart.

Trainer Steven Wuestenenk spreekt na afloop van ‘een volwassen overwinning’. “We hebben volwassen, behoudener en zakelijker gespeeld. Hierdoor kreeg Broekster Boys weinig kansen en kon het niet in zijn kracht komen.” Een uitblinker was er niet volgens de trainer. Hij noemt de overwinning een teamprestatie. Met deze overwinning nestelt Olde Veste zich nog steviger aan kop van de ranglijst.

Bekijk ook de video van Video De Boer en het fotoverslag van Jacob Westra.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 18 mei, 16:00
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 18 mei, 14:00
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00