Op de voorgrond, Bert Knegtering, achterste rij, v.l.n.r., Jacob Weijer, Piet Hoogeveen, Koene Pit en Roger Sorel
Op de voorgrond, Bert Knegtering, achterste rij, v.l.n.r., Jacob Weijer, Piet Hoogeveen, Koene Pit en Roger Sorel Foto: Aangeleverd

Biljartteam Steenwijk 2 poulewinnaar in dagcompetitie

Sport

VOLLENHOVE - Steenwijk 2 van Biljartvereniging Steenwijk is winnaar geworden in poule 2 van de dagcompetitie libre klein. Het team, bestaande uit Bert Knegtering (teamleider), Koene Pit, Piet Hoogeveen, Jacob Weijer en Roger Sorel, speelde op vrijdag 22 maart in Vollenhove de 22e en laatste wedstrijd van de competitie tegen Biljartvereniging ’t Akkertien. De Steenwijkers wisten alle vier wedstrijden te winnen en dat leverde het maximale aantal matchpunten op: 48. Biljartvereniging ‘t Akkertien behaalde 29 matchpunten.

Door deze overwinning wist Steenwijk 2 voldoende afstand te nemen van de nummers 2 en 3 op de ranglijst, respectievelijk De Boerhoorn 3 en Steenwijk 3. 

Totaal aantal matchpunten, 914, 92,31 % van het aantal te maken caramboles en een teammoyenne van 1,258. 

Dinsdagmiddag, 23 april mag team Steenwijk 2 het opnemen tegen de winnaars van poule 1 en 3. Het team, dat als beste tweede zal presteren, mag als vierde partij deelnemen aan deze finale. De finale zal plaatsvinden bij Ghesellen in Emmeloord. 

Door Henk van Veen

Wethouder Bram Harmsma overhandigt cheque aan Jan en Jeroen Schreur van de gelijknamige punterwerf voor de bouw van het Experience Centre
Nieuw Experience Center Giethoorn krijgt bijdrage uit Leefbaar Giethoorn Deal Steenwijkerland gisteren
Popkoor Bloxy Music gaat inschepen in Kalenberg voor de overtocht naar New York -
Bloxy Music on Tour: koor is woensdag per boot vertrokken van Kalenberg naar New York Cultuur 25 apr, 20:33
Afbeelding
Henk Holterman neemt afscheid van Kringloopwinkel Steenwijk Steenwijkerland 25 apr, 19:21