Pim van der Veen (links) en Bert Kruider
Pim van der Veen (links) en Bert Kruider Foto: Hilda Knol

Unieke Steenwijk-muts voor snelle bestellers Afhaalstraat

· leestijd 1 minuut Zakelijk

STEENWIJK – Op 31 december gaat de Afhaalstraat weer open op de parkeerplaats van De Meenthe. De eerste 150 klanten op www.afhaalstraat.nl krijgen een uniek cadeautje bij hun bestelling van tenminste 25 euro. Dat is een zwarte muts met daarop de skyline van Steenwijk.

“Een echt collectorsitem,” noemt Pim van der Veen van De Meenthe de muts die de eerste 150 bestellers van de Afhaalstraat ontvangen. Trots past hij het allereerste exemplaar in de winkel van Hengst Workwear. De muts zit als gegoten en hij steekt tevreden zijn duim omhoog naar eigenaar Bert Kruider. Hij is de sponsor van de muts. Zijn medewerkers zorgen ervoor dat de skyline van Steenwijk op de mutsen komt. Dat kun je wel aan hen overlaten. Hengst Workwear is immers een bedrijf dat naast de verkoop van bedrijfskleding, ook zorg draagt voor de bedrukking daarvan. Dat geldt trouwens ook voor raamposters, spandoeken en reclameborden. Zelfs bedrijfslogo’s ontwerpt Hengst Workwear in een unit grenzend aan de winkel aan de Broekslagen.

De samenwerking tussen de beide mannen kwam tot stand toen Pim een keer langs ging bij Hengst Workwear. “Ik wilde voor De Meenthe een grote oliebol laten maken, waarna het gesprek op de Afhaalstraat kwam.” Bert vond dat een mooi initiatief en samen bedachten ze het unieke cadeautje voor snelle bestellers. Wie achter het net vist, kan trouwens de muts ook voor € 6,95 bestellen op de site. De opbrengst van de verkoop doneert Hengst Workwear aan culture goede doelen.

Drukte spreiden
“We hopen dat er in de Afhaalstraat veel mutsen en andere producten verkocht worden, zodat de deelnemende lokale ondernemers meer klandizie krijgen en we de drukte kunnen spreiden,” zegt Bert. Daarbij kun je denken aan een bakker, slijterij, snackbar, restaurant en reformwinkel. Kijk op www.afhaalstraat.nl welke dat precies zijn. Hier kun je ook je bestelling plaatsen en betalen. Met een afhaalbewijs kom je vervolgens naar het parkeerterrein van De Meenthe op 31 december, tussen 8.00 en 16.00 uur. Medewerkers van De Meenthe zorgen ervoor dat de producten duurzaam verpakt binnen enkele minuten voor klaarstaan. Indien gewenst zetten zij het ook nog in je achterbak of fietsmand. Af- of uitstappen hoeft dan niet. Alles op gepaste afstand en geheel contactloos. Alle afhalers ontvangen een theaterkraskaart en maken kans op een podiumcadeaukaart van De Meenthe ter waarde van 50 euro. 

Muts met skyline van Steenwijk
Afbeelding
Arnold Struik jr. neemt de leiding in Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi Sport 13 uur geleden
Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport 14 uur geleden
Jan Vayne en Adriaan Stoet
Wiedenconcert met Jan Vayne en Adriaan Stoet Cultuur 14 uur geleden