Scoozy ligt als een huis op de weg
Scoozy ligt als een huis op de weg Foto: Aangeleverd

Scoozy Adventure Tour in samenwerking met Scootmobiel Steenwijk

Steenwijk

STEENWIJK - Scoozy organiseert in samenwerking met Scootmobiel Steenwijk op zondag 10 april een Scoozy Adventure Tour. Deelnemers hieraan kunnen een proefritje maken met deze scootmobiel. Het startpunt is bij Theehuis ‘t Hunebed in Havelte. 

Met de scootmobiel van Scoozy geniet je van de natuur en dat kun je testen tijdens de Scoozy Adventure Tour tussen 10.00 en 16.00 uur. De Delftse mobiliteit-startup Scoozy zet de wereld van de scootmobiel op zijn kop. Scoozy gaat namelijk nét iets verder, letterlijk. Met het compleet nieuwe design en de innovatieve technieken, geïnspireerd op de automotive industrie, is het mogelijk tot wel 100 km ver te rijden. Ook in de natuur!

Scoozy ligt als een huis op de weg, zodat jij moeiteloos over zowel verharde als onverharde paden rijdt. De grote wielen geven dankzij de krachtige aandrijving maximale stabiliteit en tractie op elke ondergrond. 

Proefrit in de natuur
Ervaar het zelf en maak een proefrit in de natuur. Ben je enthousiast na deze proefrit? Plaats dan direct een order en ontvang een gratis pakket accessoires met de twee bagagerekken en twee tassen ter waarde van € 615.Meld je aan via www.scoozy.nl/event of bel 06-53953935

Afbeelding
Arnold Struik jr. neemt de leiding in Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi Sport 15 uur geleden
Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport 16 uur geleden
Jan Vayne en Adriaan Stoet
Wiedenconcert met Jan Vayne en Adriaan Stoet Cultuur 16 uur geleden