Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Alzheimer Trefpunt op 13 december met casemanager en Kerstmuziek

Steenwijk

STEENWIJK - Dinsdagavond 13 december is er Alzheimer Trefpunt in Woonzorgcentrum Zonnekamp, aan de Oyershoeve 1 in Steenwijk. Gastspreker is Nanja van den Berg.

Zonnekamp is de nieuwe locatie waar het Alzheimer Trefpunt sinds dit seizoen gehouden wordt. Op 13 december komt Nanja van den Berg in het Trefpunt. Nanja is casemanager dementie en gespecialiseerd in begeleiden van mensen en hun naasten die op jonge leeftijd (jonger dan 65 jaar) met een vorm van dementie te maken hebben. Met alle ruimte voor vragen! Ook zal er een muzikaal intermezzo zijn, in kerstsfeer. 

Het Alzheimer Trefpunt in Steenwijkerland is een plek voor mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom, de koffie staat klaar. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Aanvang programma 19:30 uur, rond 21:00 uur is de afsluiting. Doel is lotgenotencontact, informatie uitwisselen en een stukje gezelligheid. Samen bouwen aan een dementievriendelijk Steenwijkerland! Het Alzheimer Trefpunt Steenwijkerland wordt georganiseerd door de belangenbehartigers en vrijwilligers van Alzheimer Nederland, Sociaal Werk De Kop en de casemanagers dementie. Meer informatie via: mantelzorg@sociaalwerkdekop.nl

Aanvallende actie van Jason Huisman
Update: Olde Veste wint laatste competitiewedstrijd tegen Alcides met 3-1 Met foto- en videoverslag 13 uur geleden
Bas Nijhuis
Bas Nijhuis volgt Overijsselse Olympische sporters in eigen Oost-serie 'Bas naar de Spelen' Sport 14 uur geleden
Diner en Blanc
Laatste kaarten in de verkoop Diner en Blanc Steenwijk 19 mei, 18:33