Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Parkinsoncafé op 23 februari in Zonnekamp

Steenwijk

STEENWIJK - Donderdagavond 23 februari 2023 is er weer een Parkinsoncafé in Zonnekamp. Gastspreker is C. de Langen, neuroloog in het Isala Ziekenhuis. 

De Langen heeft ook als aandachtsgebied cognitieve neurologie en is ook verbonden aan het Slaapcentrum. Zij zal ingaan op al uw vragen betreffende de ziekte van Parkinson, behandeling (medicatie en de grenzen hieraan), cognitieve achteruitgang en problemen met het slapen. Ter voorbereiding willen de medewerkers van het Parkinson Café uw vragen graag van u horen. Deze kunt u per mail of telefonisch doorgeven. Zie onderstaand telefoonnummer of emailadres. 

Deze avond is voor mensen met parkinson, maar ook voor hun partners en mantelzorgers. Tijd: 19.30 tot 21.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. De entree is vrij, maar een vrijwilliger bijdrage in de onkosten is altijd welkom. Adres: Zonnekamp, Oyershoeve 1 in Steenwijk. 

Aanmelden

Aanmelden is verplicht via Leny Kaastra Brama 06-53142159 (op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur) of via de mail: info@parkinsoncafemeppelsteenwijkerland.nl. Wilt u meer informatie, dan is dat ook mogelijk via hetzelfde telefoonnummer en/of mail.

Met behulp van een pootmachine verdwijnen de dahliaknollen in de grond bij Excellent
Dahliaknollen poten voor het Corso in Vollenhove: ''Het blijft mooi!'' Steenwijkerland 13 mei, 12:00
Afbeelding
Geslaagd Oldtimer Festival Vollenhove Met vier foto's 13 mei, 12:00
Lizelotte Jongman (links) en Sanne Dusseljee
Dansduo Lizelotte Jongman en Sanne Dusseljee Nederlands Kampioen Sport Insta-Dekop 13 mei, 08:46