Afbeelding
Foto: Pixabay

Parkinson Praathuis op 20 april in De Klincke

Steenwijk

STEENWIJK - Op 20 april is er weer een Parkinson Praathuis in De Klincke. Het thema is: ‘Wat mag u verwachten van een parkinsonverpleegkundige? En wat doet een parkinson verpleegkundig specialist? Ziet u het verschil?’ Sandra Storck is te gast. Zij is parkinsonverpleegkundige bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land en kan dat verschil haarfijn uitleggen. 

Het Parkinson Praathuis is een ontmoetingsplek voor iedereen, die met Parkinson (-ismen) te maken heeft: patiënt, partner, familielid, mantelzorger en zorgverlener. Het Parkinson Praathuis biedt de gelegenheid om te ontspannen en in een positieve sfeer met mensen te praten die uw ervaringen en gevoelens kunnen begrijpen. Het belangrijkste doel is het onderlinge contact.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht via: Leny Kaastra, telefoon 06-53142159 of via de mail: info@parkinsoncafemeppelsteenwijkerland.nl Wilt u meer informatie dat is ook mogelijk via hetzelfde telefoonnummer en/of mail. De organisatie blijft de coronaregels hanteren en hoopt u gauw weer te ontmoeten.

Afbeelding
Arnold Struik jr. neemt de leiding in Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi Sport 17 uur geleden
Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport 18 uur geleden
Jan Vayne en Adriaan Stoet
Wiedenconcert met Jan Vayne en Adriaan Stoet Cultuur 19 uur geleden