Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Blijf Actief Beurs op 13 april in Zonnekamp

Steenwijk

STEENWIJK - Parkinsoncafé Meppel, Steenwijkerland e.o. organiseert op donderdag 13 april in Zonnekamp de Blijf Actief Beurs. Hiermee haakt de organisatie aan bij Wereld Parkinsondag. 

In Zonnekamp kunnen bezoekers stands bezoeken van bedrijven en organisaties. Dat zijn Schootmobiel Steenwijk, Mantelszorgnetwerk van Sociaal Werk De Kop, Dementheek Noorderboog, Maaltijdvoorzing Van Smaak, Veillig Verkeer Steenwijkerland, Zorgmies en Herstenletseltrefpunt. 

Voor extra informatie over hulpmiddelen zijn specialisten aanwezig op het gebied van ergotherapie, logopedie, diëtiek en fysiotherapie. Ook zijn de Parkinson Vereniging, Rollz en Cue2Walk aanwezig. 

Bezoekers kunnen tijdens de Blijf Actief Beurs meedoen met meerdere workshops: Nordic Walking WSV ‘De Blaren, Dansen met Dansvlinders, Parkinson Sportgroep Meppel en kennismaken van de Ronnie Gartner Methode (RGM) onder begeleiding van muziektherapeut Erik de Zwaan. 

Kom gezellig langs, opgave is niet nodig. Tijd: 13.30 tot 16.00 uur. Adres: Oyershoeve 1 in Steenwijk. Meer informatie: parkinsoncafemeppelsteenwijkld@gmail.com.