Wollig Landleven Vesting Fair
Wollig Landleven Vesting Fair Foto: Aangeleverd

Vandaag in Steenwijk de Wollig Landleven Vestingfair op en rondom de Markt

Steenwijk

STEENWIJK - De Wollig Landleven Fairs zijn inmiddels landelijk bekend door de sfeer, presentatie en variatie. Dit jaar is deze sfeervolle markt voor het eerst in Steenwijk. Woensdag 30 augustus staat de Markt en omgeving - van 11.00 tot 17.00 uur - vol kramen met wol, lifestyle, brocante en streekproducten. Iedereen die hier passie en interesse voor heeft, mag dit unieke outdoor evenement niet missen.

Smullen van streekproducten en wol proeven, ruiken en voelen 
Smullen van streekproducten, vers gegrilde hamburgers, een lekker broodje, spareribs of gerookte paling en zalm. Er is veel lekkers op de Wollig Landleven Vestingfair. Voor iedereen is er te kust en te keur. Degene die komt voor wol, breien, haken of spinnen kan allerlei ideeƫn opdoen en vol inspiratie creatief aan de slag gaan komende herfst.

Kwaliteit, gezelligheid, ontspanning en sfeer
Het wordt genieten om tussen al het moois door te lopen. Even flaneren en de ogen en smaakpapillen voeden met alles wat de standhouders, die zich allemaal specialist mogen noemen, aanbieden. Zo aan het eind van de zomer is het tijd om de woning weer te upgraden voor de langere avonden. Er zijn homedecoraties, kunst, outdoor en workshops. Ook is er volop kleding, beauty- en verzorgingsproducten en nog veel meer. Steenwijk Vestingstad nodigt iedereen van harte uit om de Wollig Landleven Vestingfair te bezoeken.

Geen braderie wel kinderrommelmarkt 
Er is tijdens Wollig Landleven Vestingfair geen reguliere braderie in de winkelstraten. Wel kunnen de kinderen tijdens deze laatste woensdag van de zomervakantie hun spulletjes verkopen of kunsten aanbieden op de kinderrommelmarkt. Dit kan vanaf half acht in de ochtend tot 12.00 uur rondom de Grote Kerk.

Een overzicht met alle activiteiten en deelnemers is te vinden op www.wolliglandleven.nl of via www.steenwijkvestingstad.nl

Wollig Landleven Vesting Fair
Wollig Landleven Vesting Fair
Wollig Landleven Vesting Fair
Wollig Landleven Vesting Fair
Wollig Landleven Vesting Fair
Wollig Landleven Vesting Fair