Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bibliotheek Kop van Overijssel presenteert aanbod computercursussen

Steenwijk

STEENWIJK - De Bibliotheek Kop van Overijssel presenteert het aanbod aan computercursussen in de eerste helft van dit jaar. Belangstellenden zijn van harte welkom op donderdag 18 januari tussen 15.00 en 20.00 uur binnen te lopen bij de Bibliotheek Steenwijk en te ontdekken met welke cursussen zij hun digitale vaardigheden kunnen vergroten.

Tijdens dit inloopmoment verschaft de Bibliotheek meer informatie over de cursussen die zij de komende tijd aanbiedt in haar vestigingen in Steenwijk en Vollenhove. Speciaal voor mensen die niet of nauwelijks ervaring hebben met het werken op een computer staat de cursus Klik & Tik op het programma. Zo ook de cursus Veilig werken met DigiD. Als officiële leslocatie van SeniorWeb bieden beide vestigingen ook cursussen op het gebied van Windows 11 en iPad aan. Wie zeker wil zijn van deelname, kan zich ter plekke inschrijven voor één of meerdere cursussen. 

Meer informatie is te vinden op www.bibiotheekkopvanoverijssel.nl.

Afbeelding
De energiecoach vertelt: ventileren blijft noodzakelijk: Zorg voor een gezond binnenklimaat Steenwijkerland 6 uur geleden
Afbeelding
Donderdag 30 mei a.s.: speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Overijssel Algemeen 8 uur geleden
Aanvallende actie van Jason Huisman
Update: Olde Veste wint laatste competitiewedstrijd tegen Alcides met 3-1 Met foto- en videoverslag 9 uur geleden