Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bibliotheek Steenwijk start met nieuwe cursus Powerpoint en iPhone

Steenwijk

STEENWIJK - Als leslocatie van SeniorWeb biedt de Bibliotheek Steenwijk in de eerste helft van dit jaar maar liefst elf cursussen aan. Op maandag 19 februari 2024 start de cursus Aan de slag met Powerpoint, op dinsdag 27 februari 2024 de cursus Haal meer uit je iPhone.

Tijdens de cursus Aan de slag met Powerpoint leren de deelnemers meer over het aanmaken, vormgeven en opslaan van een presentatie, het invoegen van pagina’s, elementen, afbeeldingen en overgangen. De cursus bestaat uit drie lessen, die wekelijks op maandag van 13.00 tot 15.00 uur plaatsvinden in de Bibliotheek Steenwijk. Voor deze cursus vallen de lessen op maandag 19 februari, 26 februari en 4 maart 2024.

iPhone Tijdens de cursus Haal meer uit je iPhone leren de deelnemers hoe je met een iPhone belt, mailt en internet, hoe je een agenda en contacten bijhoudt en hoe je leest, filmt en fotografeert. De cursus bestaat uit vier lessen, die wekelijks op dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur plaatsvinden in de Bibliotheek Steenwijk. Voor deze cursus vallen de lessen op dinsdag 27 februari, 5 maart, 12 maart en 19 maart 2024.

Aanmelden 

Bij beide cursussen is plek voor maximaal acht deelnemers. Deelname kost 8 euro exclusief cursusmateriaal. Graag vooraf aanmelden via www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda of via de Bibliotheek Steenwijk, telefoon: 0521-513273.

Afbeelding
De energiecoach vertelt: ventileren blijft noodzakelijk: Zorg voor een gezond binnenklimaat Steenwijkerland 5 uur geleden
Afbeelding
Donderdag 30 mei a.s.: speeddaten met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Overijssel Algemeen 7 uur geleden
Aanvallende actie van Jason Huisman
Update: Olde Veste wint laatste competitiewedstrijd tegen Alcides met 3-1 Met foto- en videoverslag 8 uur geleden