Vrijwilligers nemen een tuin onder handen
Vrijwilligers nemen een tuin onder handen Foto: Aangeleverd

Present Steenwijkerland zoekt vrijwilligers voor pilot Culinair Samenzijn

Steenwijkerland

STEENWJKERLAND - Binnenkort start Present Steenwijkerland met een pilot ‘Culinair Samenzijn’. Dit is een ontmoeting tussen mensen van andere nationaliteiten en vrijwilligers van Present. Hierbij zoekt zij de samenwerking met verschillende organisaties. Er is nog ruimte voor vrijwilligers om hieraan mee te doen. Samen koken en samen eten verbindt en geeft ruimte om met elkaar in gesprek te komen!

In de afgelopen periode zijn er weer veel mooie verbindingen en ontmoetingen geweest via de vrijwilligers van Stichting Present Steenwijkerland. Zij waren Present bij NLdoet; in Giethoorn nam een groep vrijwilligers een tuin onder handen. Opgeschoond, opgeruimd en heringericht bracht een ware metamorfose! Op Nationale Pannenkoekdag waren zij van de partij met de cliënten van het RIBW om samen met trainees van Present te bakken in zorgcentrum Zonnekamp in Steenwijk. De heerlijke pannenkoekgeuren gingen als snel door het gebouw en veel bewoners hebben ervan kunnen genieten.

Maar de vrijwilligers zijn het hele jaar present. Door jouw inzet via Present Steenwijkerland als vrijwilliger kun je het hele jaar, op het moment dat jou past, je inzetten voor je medemens in Steenwijkerland. 

Van veel meer mooie ontmoetingen kun je meegenieten door de website, facebook- en instagramkanalen te bezoeken waar Present heel regelmatig mooie ontmoetingen deelt. 

Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 14 uur geleden
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 16 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 uur geleden