Life is Beautifull
Life is Beautifull Foto: Best of IDFA on Tour

Best of IDFA on Tour en Fallen Leaves bij Filmhuis Steenwijk

Cultuur

STEENWIJK – Bij Filmhuis Steenwijk geniet je de komende week van prijswinnende documentaires tijdens Best of IDFA on Tour, en van tragikomedie ‘Fallen Leaves’.

Best of IDFA on Tour

Op zondag 18 februari zie je vanaf 10.00 uur tijdens Best of IDFA on Tour vier films die tijdens het International Documentary Film Festival Amsterdam in première zijn gegaan: Life is Beautiful, Sister of Mine, 1489 en Queendom. Prijswinnaars en festivalfavorieten die zijn bekroond omdat ze urgente verhalen vertellen of omdat ze op een bijzondere manier raken. Het is een dagvullend programma met lunch.

Fallen Leaves

Op dinsdag 20 februari om 20.15 uur draait de Finse tragikomedie ‘Fallen Leaves’. Twee eenzame zielen op zoek naar liefde treffen elkaar per toeval in een karaokebar in Helsinki. Maar alcoholgebruik, verloren telefoonnummers en het niet kennen van elkaars namen of adressen maakt hun prille geluk tot een weg vol obstakels. De film won de juryprijs tijdens het Filmfestival van Cannes.

Ook te zien: Le Pot-au-Feu op donderdag 29 februari, Perfect Days op vrijdag 8 maart.

U vindt Filmhuis Steenwijk in het DYKA Vestzaktheater van Rabo Theater De Meenthe. Ga voor informatie en kaarten naar filmhuissteenwijk.nl.

Sister of Mine
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 18 mei, 14:00
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00