Simple comme Sylvain
Simple comme Sylvain Foto: Aangeleverd

Simple comme Sylvain bij Filmhuis Steenwijk

Cultuur

STEENWIJK – Op dinsdag 9 april om 20.15 uur draait de Franse satirische romantische komedie ‘Simple Comme Sylvain’ bij Filmhuis Steenwijk.

Sophia is een filosofieprofessor uit een welgestelde familie en al tien jaar getrouwd met de al even belezen Xavier. Ze hebben een goed, maar seksloos huwelijk en zijn inmiddels meer vrienden dan geliefden. Wanneer Sophia de aannemer Sylvain ontmoet om de renovatie van een vervallen chalet te bespreken, is het liefde op het eerste gezicht en spatten de vonken ervan af. Maar Sylvain komt uit een arbeidersfamilie en heeft een totaal andere achtergrond dan Sophia, waardoor zij gaat twijfelen aan haar eigen overtuigingen en ambities.

Ook te zien: ‘Monster’ op donderdag 18 april en ‘Stop Making Sense’ op dinsdag 23 april.

U vindt Filmhuis Steenwijk in het DYKA Vestzaktheater van Rabo Theater De Meenthe. Ga voor informatie en kaarten naar www.filmhuissteenwijk.nl.

Hete zomers en natte winters
Impulsregeling Klimaatadaptatie benut voor Westerveld: 5 miljoen euro voor maatregelen om de leefomgeving aan te passen aan weersextremen Westerveld 2 uur geleden
Infopunt Duurzaam Doen
Spreekuur update Infopunt Duurzaam Doen: Van duurzaam huis tot groene tuin Steenwijk 4 uur geleden
Vorige editie Koningsmarkt
Volop festiviteiten tijdens Koningsdag in Steenwijk Steenwijk 5 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 26 apr, 11:30
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 26 apr, 10:10
Afbeelding
Oudpapiercontainer aan de Scheerwolderweg in Scheerwolde twee keer in brand op één avond Met acht foto's 26 apr, 09:26