Kiki Schippers
Kiki Schippers Foto: Jaap Reedijk

Einde seizoen sale: met korting naar het Theater De Meenthe

Cultuur

STEENWIJK – Het einde van het theaterseizoen komt in zicht, en er staat nog een aantal fantastische voorstellingen op het programma. Rabo Theater De Meenthe geeft nu maar liefst 20% korting op kaarten voor geselecteerde voorstellingen tot en met zondag 26 mei.

Korting op muziek en theatercollege
De actie geldt voor het (sport)theatercollege van Filemon & Lammert en de muzikale voorstellingen BOSCO Jazz & Pop Orchestra featuring Johnny Rosenberg, Legendary Albums Live: Nirvana’s MTV Unplugged in New York, Muiters! door Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff, Queen of the Night: Whitney Houston’s Greatest Hits, Dominic Seldis met Favourites, Anneke van Giersbergen met Heavy Strings en Passie voor Bach in de Grote Kerk. Laat deze pareltjes niet aan je voorbijgaan!

Previewavond: gratis voorproefje van theaterseizoen 24/25
Op woensdag 22 mei om 20.00 uur viert Rabo Theater De Meenthe de aftrap van het nieuwe theaterseizoen. Tijdens de speciale previewavond krijgen bezoekers een inkijkje in het programma, en worden ze getrakteerd op spannende en leuke trailers van voorstellingen en liveoptredens van verschillende artiesten. Zo maakt stand-up comedian en rasverteller Rob Scheepers, bekend van zijn wekelijkse column ‘De Week in Oneliners’ op Radio538, het publiek alvast warm voor zijn avondvullende cabaretprogramma. Komische duizendpoot en taalkunstenaar Pieter Jouke laat zien hoe hij met zijn charisma een bijna intieme band metselt met zijn publiek. Kiki Schippers sleept je mee in een explosie van prachtige liedjes en humoristische vondsten. En je kunt alvast de sfeer proeven van theaterspektakel Kaatje bij de Sluis.

Joey Teekamp praat als gastheer de avond aan elkaar. Kaarten zijn gratis. Wees er op tijd bij; er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Ga voor kaarten naar www.demeenthe.nl.

Thijs Erwin Muiters
Anneke van Giersbergen
Afbeelding
Arnold Struik jr. neemt de leiding in Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi Sport 6 uur geleden
Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport 8 uur geleden
Jan Vayne en Adriaan Stoet
Wiedenconcert met Jan Vayne en Adriaan Stoet Cultuur 8 uur geleden