Mees Kees op Kamp
Mees Kees op Kamp Foto: Annemieke van der Togt

Avontuurlijke kampeertochten met Peppa Pig en Mees Kees in De Meenthe

Cultuur

STEENWIJK – Bij Rabo Theater De Meenthe hoeven kinderen zich in de meivakantie niet te vervelen: Peppa Pig en Mees Kees nemen hen mee op avontuur.

Peppa Pig (2+)
Op dinsdag 30 april om 13.30 uur beleef je het allerleukste buitenavontuur met Peppa en haar vriendjes, vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor. Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met gevulde broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus gaan ze dolenthousiast op pad. Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten hun mooiste knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. Na afloop komt Peppa naar de foyer voor een foto en een knuffel.

Mees Kees op kamp (8+)
Op donderdag 2 mei om 19.00 uur pak je je tent in en neem je je tandenborstel mee, want je gaat op kamp met Mees Kees en zijn klas. Omdat mevrouw Dreus wil dat het een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees weet zelfs van het werkplan van mevrouw Dreus een geweldig kamp te maken! Zwemmen is immers ook werken. En een zeester zie je toch het beste ìn de zee. De hoofdrol in de musical wordt vertolkt door Luuk Haaze uit Nijeveen. Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet.

Ga voor meer informatie en kaarten naar www.demeenthe.nl.

Peppa Pig Kamperen