Afbeelding
Foto: aangeleverd

Steenwijker Boys annuleert Kerstvoetbal

Sport

STEENWIJK - Het Kerstvoetbal van de de Steenwijker Boys gaat komende december niet door. Deze  beslissing heeft de Steenwijker voetbalclub met pijn in het hart genomen. Als redenen daarvoor noemt het bestuur de aanstaande lockdown en de strenge voorschriften die gelden tijdens de sportwedstrijden.

In haar persbericht schrijft de Steenwijker Boys dat de (amateur)sport geen toeschouwers toe mag laten tijdens het toernooi. Ook gaat volgens de club het gerucht dat de horeca in De Meenthe, waar het toernooi zou plaatsvinden, vermoedelijk dicht moet blijven. “Als je alleen maar mag voetballen en geen afterparty mag organiseren, is het jubileumjaar ook helemaal geen jubileumjaar meer. Wij hadden gehoopt om een er echt een knaller van te maken. Helaas hebben de huidige ontwikkelingen ons doen inzien dat het organiseren van een toernooi niet verantwoord is,” aldus het bestuur. De club besluit met de woorden: “Mensen wat in het vat zit verzuurt niet, maar het is wel heel erg zuur zo.”

De veldwedstrijd van aanstaande zaterdag 20 november gaat wel door. Deze wedstrijd op Sportpark De Koperberg begint om 17.00 uur. Tegenstander is Alcides uit Meppel. 

Afbeelding
Arnold Struik jr. neemt de leiding in Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi Sport 10 uur geleden
Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport 12 uur geleden
Jan Vayne en Adriaan Stoet
Wiedenconcert met Jan Vayne en Adriaan Stoet Cultuur 12 uur geleden