Jordy Blijham scoorde opnieuw twee maal
Jordy Blijham scoorde opnieuw twee maal Foto: BFL Steenwijker Boys Facebook

Zaalteam Boys wint ruim

Sport

Het zaalvoetbalteam van Steenwijker Boys staat, wanneer de helft van de competitie er op zit, er erg florissant voor. Na de overwinning van afgelopen maandagavond is het met 18 punten uit 7 duels nog altijd koploper.

Maandag was het derde team van Workum in de sporthal van de Meenthe de tegenstander. Ondanks dat de bezoekers als nummer 4 op de ranglijst stonden had het weinig in te brengen. Steenwijker Boys speelde een slordige eerste helft, maar was duidelijk de bovenliggende partij. Na de rust was het beter wat de Steenwijkers lieten zien. Via mooie aanvallen werd het doel van de tegenstander onder vuur genomen en dat leverde twee schitterende treffers op. Bas Flobbe, Gerald Kloeten en Jordy Blijham scoorde allemaal twee maal terwijl de zevende treffer op naam kwam van Stefan Moes. De uitstekend spelende doelman Mark Bethlehem kon niet voorkomen dat Workum een keer wist te scoren. Inmiddels staat de doelpuntenmachine na de 7-1 winst op 42 goals. Daarmee is ook het doelsaldo van Steenwijker Boys veel beter als de nummer 2 op de ranglijst Futsal Emmeloord/Boomsma 4. De koploper is Steenwijker Boys!