Afbeelding
Logo Sportverkiezingen Steenwijkerland

Sportgala thuis te volgen via lokale tv en internet

Sport

STEENWIJK - Het Sportgala vindt op maandag 14 februari plaats in De Meenthe. Hierbij zijn maar een beperkt aantal toeschouwers welkom. Het Sportgala is thuis ook te volgen via lokale tv en internet.

De laatste voorbereidingen voor het sportgala van maandagavond worden getroffen en aan het draaiboek van regisseur Adri van Sleen wordt de laatste hand gelegd. De negentiende editie van de Sportverkiezingen van Steenwijkerland zal noodgedwongen het laagste aantal bezoekers uit de nu 20-jarige historie krijgen. Daar staat tegenover, dat iedereen thuis het programma kan volgen via de bekende kanalen van lokale omroep RTV SLOS dan wel via internet (www.sportavond.nl).

Programma streamen
Sportgala en het streamen daarvan begint om half acht en rond half tien zal het gala weer tot het verleden behoren. Presentator Jannes Mulder zal achtereenvolgend de aandacht vragen voor het sporttalent, de verkiezing van de sportvrouw, de sportvrijwilliger, de plusprijs (voor een seniorsporter), de sporter met een beperking, de Rein Gaal bokaal, de sportman, de sportambassadeur van Steenwijkerland en tot slot de verkiezing van de sportploeg. Het programma begint met een act van dansstudio Hier! En voor de muzikale intermezzi zorgt deejay Nelson.

Floris Jan Bovenlander
Als speciale gast is hockey-icoon Floris Jan Bovenlander aangetrokken. Hij verzorgt eerst vanaf half zeven op de sportvloer een clinic met een aantal junioren van MHC Steenwijk. Verder zal hij tijdens het gala ook benadrukken, dat hij ambassadeur is van Oldstars sporten. Dat zijn nieuwe vormen van sportaanbod voor 55+, zoals Wandelvoetbal van het Ouderenfonds.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.