Afbeelding
Foto: Flyer Inner Touch Tai Chi

Nieuwe start Tai Chi les in Steenwijk

Sport

STEENWIJK - Bewegen, onderzoeken en ontspannen. Vanuit Inner Touch Tai Chi verzorgt Mirke de Kruijf, op donderdagavond, Tai Chi les in ‘De Schans’.

Tai Chi kenmerkt zich door zachte, vloeiende en aaneensluitende bewegingen, die vanuit rust en concentratie doorlopen worden. Van oorsprong bedoeld voor zelfverdediging en tegenwoordig wordt het ook vaak voor de ontspanning beoefend.

Van 19.30 tot 20.30 uur: Vorm. Dit is een vaste reeks bewegingen van de Yang-stijl Tai Chi met als basis de body-mechanics van grootmeester William C.C. Chen.

Van 20.30 tot 21.30 uur: Het wapen als verlengstuk van het lichaam. De deelnemers maken gebruik van stok en waaier. Kennismaken met de unieke kenmerken en diversiteit van deze wapens. Vorm, balans, motoriek en samenspel zullen in de les aan bod komen.

Maak kennis met deze bewegingsleer en gun jezelf de ervaring wat Tai Chi te bieden heeft voor jou. Iedereen is welkom, ervaring is niet nodig, draag loszittende kleding en platte schoenen. De lessen starten 15 september, je kunt altijd instromen. Locatie: De Vesting 15, Steenwijk.

Kijk voor meer informatie en opgave op: www.inner-touch.nl of neem contact op via mirke@inner-touch.nl

Video over de Canondagen
Canondagen in Drenthe: Van fietsen langs de Koloniën van Weldadigheid tot meehelpen op de boerderij van een hunebedbouwer Steenwijkerland 7 uur geleden
Afbeelding
Eén huurdersvereniging voor alle huurders van Woonconcept Steenwijkerland 9 uur geleden
Afbeelding
In the Picture deel 24: de vrijwilligers van de Van Swieten Inspiratietuin Column 10 uur geleden
De drie punten van de gewonnen wedstrijd tegen Jubbega krijgt Olde Veste terug
VV Jubbega speelt competitie toch uit: Olde Veste tekent met succes bezwaar aan tegen KNVB Sport Insta-Dekop 13 uur geleden
Arend en Willy van Dalsem met burgemeester Rob Bats
Echtpaar Arend en Willy Van Dalsem-Remmelts is 65 jaar getrouwd Steenwijk Insta-Dekop 22 apr, 16:00
Doorbraak van de Kamperdijk, 1825
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 22 apr, 15:34

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.