Afbeelding
Foto: Pixabay

Wandelingen voor ondernemers in de bossen bij Steenwijk

Steenwijk

STEENWIJK - Ralph Dost organiseert op 22 april en 2 juni Circulaire Innovatie Wandelingen voor ondernemers in de maakindustrie in de bossen bij Steenwijk.

“Ben jij een circulaire ondernemer? Of is jouw maakbedrijf hard op weg naar een duurzame richting? Verbind jezelf met andere ‘ecopreneurs’ door mee te wandelen in de natuur. Door de bossen en over de heide. Leer van elkaar, inspireer elkaar en kom samen tot mooie ideeën, inzichten of samenwerkingen,” aldus Dost.

Deze wandeling organiseert hij met regelmaat en is geheel vrijblijvend en gratis. Om elkaar voldoende te leren kennen en te genieten van de natuur, is de groep niet groter dan tien personen. Er is geen vast programma. Lekker wandelen en er ontstaan gegarandeerd mooie en zinvolle gesprekken. Inspired by Nature!

Aanmelden

Vrijdag 22 april van 8.30 uur tot ca. 9.30 uur en donderdag 2 juni van 9.00 uur tot ca. 10.00 uur. Voor wie tijd en zin heeft kan aansluitend een kop koffie nemen. Locatie: In de bossen bij Steenwijk (tussen Meppel en Heerenveen)

Wandel je mee? Of heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar ralph@ralphdost.com met je naam, bedrijfsnaam en mobiele nummer. Ik ontvangt dan een bevestiging en gegevens over de exacte locatie.

Afbeelding
Op maandag Workshop Fiets- en wandelapp Fietsknoop in Bibliotheek Steenwijk Steenwijk Insta-Dekop 18 uur geleden
Henk Holterman
Henk Holterman neemt afscheid van zijn werkzame leven bij Het Eethuisje van Kringloopwinkel Steenwijk Steenwijkerland 20 uur geleden
Frans en Jannie de Groot zijn beiden heel actief bij ANBO-PCOB Steenwijk -
PCOB Steenwijk is 40 jaar: 'Je kunt nog veel als je ouder bent' Steenwijk 22 uur geleden
Afbeelding
Duurzaam Willemsoord organiseert op 29 mei informatieavond over zonnepark Steenwijkerland 2 mei, 09:17
Sjef Damhuis houdt zijn lezing in Hoogthij
Lezing Sjef Damhuis over nazi-terreur in Steenwijk: MFC Hoogthij met 200 bezoekers twee keer uitverkocht Steenwijkerland 2 mei, 07:30
Afbeelding
Oldtimer Festival Vollenhove is op zaterdag 11 mei Steenwijkerland 1 mei, 17:05