Vv Steenwijk ontvangt zaterdag Nieuweschoot
Vv Steenwijk ontvangt zaterdag Nieuweschoot Foto: Aangeleverd

Programma vrouwenvoetbal

· leestijd 1 minuut Sport

STEENWIJKERLAND - Ook de eerste uitslagen van het vrouwenvoetbal staan weer op papier. Dat daar opvallende uitslagen tussen zitten is leuk. SVBS/VHK won direct in de nieuwe omgeving en de start van Steenwijkerwold V1 is ook veel belovend.

Tweede Klasse D
Heerenveense Boys - Olde Veste V1 aanvang 12.10 uur

Het jonge team van Olde Veste leed een dikke nederlaag. Zaterdag in Heerenveen zal het opnieuw pittig worden. De kans is dat Heleen Gorter en Leonie van der Weert, beide vorig seizoen nog actief bij OV, de clubkleuren van de tegenstander verdedigen.

Derde Klasse M
Steenwijkerwold – VVAK aanvang 14.00 uur
Steenwijkerwold won met 4-0 en startte daarmee de competitie goed. Tegenstander VVAK verloor met 6-1 dus zaak voor de thuisclub om direct door te drukken.

Vierde klasse 2
Flevo Boys V1 - SVBS/VHK V1 aanvang 14.45 uur
Ondanks de 8-2 overwinning is SVBS/VHK is net geen koploper geworden na het eerste weekeinde. QVC wist met 10-0 te winnen en staat dus met een beter doelsaldo eerste.

Steenwijk – Nieuweschoot aanvang 13.00 uur
Steenwijk zette de goede lijn van de bekerwedstrijden door en won maandagavond met 3-2 bij Mildam. Nieuweschoot daarin tegen begon met een 7-1 nederlaag niet goed.

Oldemarkt V1 – QVC aanvang 14.00 uur
Oldemarkt mag in de eerste wedstrijd direct tegen de koploper. De 10-0 winst maakt duidelijk dat de ploeg uit Stavoren scorend vermogen heeft.

Vijfde Klasse 02
Oldemarkt – Balk aanvang 13.00 uur

Ook Oldemarkt mistte op een haar na de eerste plaats op de ranglijst na de eerste speeldag. Er werd wel met 10-0 gewonnen maar Ens deed het 3 doelpunten beter. Balk wist ook het eerste duel van deze nieuwe competitie te winnen (3-2).

Vijfde Klasse 06
Steenwijkerwold V2 - Olde Veste V2 aanvang 13.00 uur
Opnieuw een leuke wedstrijd want beide ploegen deden vorig seizoen niets voor elkaar onder. Olde Veste is na één speelronde koploper terwijl Steenwijkerwold met 4-0 onderuit ging bij Dwingeloo.

Sandra Lampe en Ronnie Venema
Voetbalvereniging d' Olde Veste '54 sluit met SC Heerenveen overeenkomst Sportief Partnerschap voor de jeugd Sport 13 uur geleden
Kiki Schippers
Einde seizoen sale: met korting naar het Theater De Meenthe Cultuur 14 uur geleden
In de Jan van Riebeeckstraat in Steenwijk-West wordt de riolering vervangen
Groot onderhoud aan de Steenwijkerlandse openbare ruimte: in vrijwel alle kernen werk in uitvoering Steenwijkerland 15 uur geleden
Afbeelding
Groot feest met "Die Dorfplatzmuzikanten" in de Veldkei Cultuur 20 uur geleden
De Zeeklank met dirigent Johan Bredewout
Interview: Johan Bredewout is veertig jaar dirigent van Christelijk Gemengd Koor De Zeeklank Cultuur 23 uur geleden
Olde Veste - Jubbega eindigde op 21 januari in 4-0
Update met reactie bestuur Olde Veste: Jubbega trekt zich terug uit competitie: Olde Veste zakt naar tweede plaats Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Moment Design Collectief viert nieuwe naam Feel it! met gratis fotosessies Steenwijkerland gisteren
Afbeelding
Eerbetoon ter gelegenheid van 80e verjaardag: Overzichtstentoonstelling fotograaf Rutger ten Broeke uit Baarlo bij Museum Hilversum Cultuur gisteren
Werkoverleg organisatoren
Vrijwilligers Congres in Vollehoven: 'Graag trekken we een blik met vrijwilligers voor jullie open' Steenwijkerland 18 apr, 07:30