Afbeelding
Foto: Anna Gerbers

Het tennis- en padelseizoen is bij LTC Steenwijk weer begonnen!

· leestijd 1 minuut Sport

TUK - Met dit prachtige weer staat weer iedereen op de tennis- en padelbaan bij LTC Steenwijk. Dat mag ook wel, want vanaf 10 september start de tenniscompetitie weer en dan moet je toch weer een beetje in vorm zijn. 

Dit najaar heeft LTC Steenwijk een record aantal tennisteams. Maar liefst 27! Vier teams doen mee aan de ‘Rode’ en ‘Oranje’ competitie. Dit is de competitie voor de jongste jeugd. Vijf jeugdteams doen mee aan de ‘Gele’ competitie en er zijn 18 teams voor volwassenen. In het najaar zijn er vijf speeldata. Wanneer je niet meedoet aan de competitie kun je meedoen met de verschillende tossmogelijkheden. Zowel overdag als op de avond kunnen beginnende en gevorderde tennissers spelen. Aanmelden is niet nodig. Goede zin meenemen en tijdig aanwezig zijn is het enige wat LTC vraagt. En anders kun je altijd nog vrij spelen. Het park is 7 dagen per week van 8.00 tot en met 23.00 uur toegankelijk. 

Whatsappgroep

Bas Kranendonk en Sanne de Jong zijn onderdeel van de padelcommissie van LTC Steenwijk. Wanneer het je leuk lijkt om te paddelen, maar nog geen medespelers hebt kun je je aanmelden voor de whatsappgroep. Dan kun je heel gemakkelijk andere spelers vragen om mee te padellen. Meer informatie staat op de site van LTC Steenwijk.

Daarnaast heeft LTC Steenwijk op zaterdag 23 september een Open dag op het park. Er zijn dan tussen 13.30 en 16.00 uur GRATIS tennis- en padellessen. Vraag je familie, buren, ouders of (vriendjes van je) kinderen mee naar het park op zaterdagmiddag 23 september tijdens de Open dag. De gratis tennis- en padellessen zijn zowel voor jeugd als voor volwassenen. Kijk op LTCsteenwijk.nl voor meer informatie. Graag even van tevoren aanmelden.

Steenwijkerland Herfsttoernooi  

De laatste activiteit van het jaar op het park van LTC Steenwijk is het Steenwijkerland Herfsttoernooi die gehouden wordt van 2 tot en met 8 oktober. Dit is een toernooi voor alle 17+-tennissers van Steenwijk en omstreken. Vorig jaar was dit toernooi al een groot succes. Dus dat belooft wat voor dit jaar. Er zijn heel veel categorieën waar je aan mee kunt doen. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent of dat je net bent begonnen met tennissen of al jaren speelt. Iedereen kan meedoen! En dat is het leuke van tennis en padel. Het is een sport voor alle leeftijden en je kunt op elke leeftijd beginnen! Dus… waar wacht je nog op?

Afbeelding
Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 18 mei, 16:00
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 18 mei, 14:00
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00
Afbeelding
55ste editie Wielerspektakel Steenwijk Sport 17 mei, 20:35