Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nieuwe jassen voor jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt

Sport

OLDEMARKT - Jeugdleiders en jeugdtrainers van FC Oldemarkt hebben nieuwe jassen gekregen. De jeugdcommissie heeft in goede samenwerking met de sponsorcommissie drie sponsoren bereid gevonden om alle jeugdleiders en jeugdtrainers van nieuwe jassen te voorzien. 

Kledingsponsor Vriend Sport uit Meppel heeft de jassen geleverd. Ze zijn bedrukt door Byzonder Druk te Steenwijk. Dit is één van de hoofdsponsoren van FC Oldemarkt. De sponsoren die de aanschaf van de jassen mogelijk hebben gemaakt zijn: DA drogisterijen Margo Veenstra met vestigingen te Oldemarkt, Steenwijk, Havelte en Noordwolde. De tweede sponsor van de jassen is Conrad-Stanen te Emmeloord (Bram Muurlink), wereldwijd bedrijf in grondboormachines. De derde sponsor is Bedder bv te Oldemarkt (Martijn Prins) hoog en laag boxsprings voor al uw slaapcomfort, werkzaam in geheel Nederland en België.

FC Oldemarkt is zeer blij met deze sponsoring en onlangs zijn de jassen uitgedeeld, niet iedereen staat op de foto omdat er ook getraind moest worden en dat gaat uiteraard voor.

Over FC Oldemarkt

FC Oldemarkt is een bloeiende vereniging waar het ledenaantal nog steeds toeneemt, met name bij de jeugd, zowel jongens als meisjes. Op dit moment heeft de FC 15 jeugdteams van JO08 (JM) tot en met de JO19. Een heugelijk feit is dat zich vorig een aantal vrijwilligers bereid zijn gevonden om deel te nemen in de jeugdcommissie. FC Oldemarkt, een hechte, warme dorpsclub waar een ieder zichzelf mag zijn en thuis mag voelen.

Wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden, neemt u dan even contact op met Bouke Braad van de sponsorcommissie, 0615-689727 of bouke.braad@home.nl.

Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk gisteren
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video gisteren
Afbeelding
Oudpapiercontainer aan de Scheerwolderweg in Scheerwolde twee keer in brand op één avond Met acht foto's 26 apr, 09:26