Afbeelding
Foto: Hilda Knol

Het (vaar)seizoen begint weer, kom daarom eerst naar Zeilmakerij Doek Goed

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

STEENWIJK - Nu de lente is begonnen, gaan veel mensen er weer op uit. Vaak ontdekken ze dan dat de doeken of zeilen van hun boot, tent of motor gerepareerd moeten worden of onderhoud nodig hebben. “Schaf niet meteen nieuwe doeken en zeilen aan, maar kom eerst bij mij langs, dat scheelt je een hoop geld,” adviseert Stav Vardimon van Zeilmakerij Doek Goed.

Je kunt bij Stav terecht voor het repareren van allerlei doeken en zeilen, zoals overkappingen en kleden voor boten, kussenhoezen en zonweringen, maar ook ramen en ritsen van tenten. Hij verricht bovendien reparaties aan banden en gespen van paardendekens. Aan de Roomweg in Tuk heeft hij een ruime loods, waarin hij al die reparaties vakkundig verricht. “Je kunt hier zelfs je boot tot maximaal 7 meter lang stallen, maar ik kan ook op locatie komen voor een klus,” voegt hij toe.

Maatwerk

Daarnaast kan Stav allerlei doeken en zeilen vervaardigen. Daarbij levert hij graag maatwerk. Zijn bedrijf bestaat nu ruim een jaar en in die tijd heeft hij heel wat verschillende en uitdagende opdrachten gekregen. “Voor een oude boerderij, die in de toekomst wordt afgebroken, maak ik nu als tijdelijke oplossing tegen lekkage een dakzeil,” geeft hij als voorbeeld van een grote opdracht. Ook voor kleinere opdrachten kan je hem bellen. Zo heeft hij pas nog een stoelkussen voorzien van anti-slipmateriaal. Momenteel maakt Stav een kleed voor een hondenfietskar. Hij laat foto’s zien van een opdracht van een andere hondeneigenaar. “Deze labrador kon niet meer in de auto springen. Voor zijn baasjes heb ik toen een liftdoek gemaakt,” zegt hij met een lach.

Vraag een vrijblijvende offerte bij Zeilmakerij Doek Goed. Je kunt Stav ook om advies vragen. “Als een zeil of doek op is, dan zeg ik het eerlijk. De keuze is aan de klant!” benadrukt hij.

Dit is een partnerbijdrage van Zeilmakerij Doek Goed, Roomweg 4A in Tuk, www.doek-goed.nl.


Stav aan het werk - Foto: Hilda Knol


Stav aan het werk - Foto: Hilda Knol

Stav aan het werk
Afbeelding
Bruidspaar Sielhorst is 65 jaar getrouwd: 'Jo werd onverwachts Riet's winnende lot' Steenwijk 9 uur geleden
Afbeelding
Giethoorn staat centraal tijdens Dag van de Geschiedenis Steenwijkerland 10 uur geleden
Afbeelding
Dit zijn de Overijsselse kanshebbers op deelname aan het Regio Songfestival Cultuur 11 uur geleden
Afbeelding
19 verenigingen uit Steenwijkerland en 7 uit Westerveld vanaf zaterdag op pad met de Grote Clubactie Steenwijkerland 21 sep., 10:32
Afbeelding
Eén op drie huurders in Drenthe mogelijk in geldproblemen Westerveld 21 sep., 10:04
Afbeelding
Tour de Wijnboer op zondag 24 september in Havelte Westerveld 21 sep., 07:00