Off the Wall
Off the Wall Foto: Vincent Schiphorst

Gratis naar Off the Wall en meer in De Meenthe

· leestijd 1 minuut Cultuur

STEENWIJK – Komende week in Rabo Theater De MeentheCrescendo, Theatergroep op Woensdag, Off the wall en Mondiavisueel.

Crescendo & Flevo Brass
Het zomeravondconcert van Crescendo & Flevo Brass is te zien op zaterdag 18 juni, aanvang 20.00 uur. Drie voor de prijs van één! Muziekvereniging Crescendo gaat een unieke samenwerking aan met Flevo Brass. Tijdens een avondvullende voorstelling kunt u genieten van klassieke brassbandwerken en verrassende popsongs. Gespeeld door de Brassband van Crescendo, het Percussion Ensemble van Crescendo en de Brassband van Flevo Brass uit Emmeloord. Brassbands spelen niet vaak met elkaar samen, maar tijdens dit zomeravondconcert gaat het echt gebeuren.

Theatergroep op Woensdag
De voorstelling ‘Wachten op woensdag’ van Theatergroep op Woensdag is te zien op zaterdag 18 juni (20.15 uur) en zondag 19 juni (aanvang 15.00 uur). De dames van Op Woensdag moesten lang wachten voordat er weer een nieuwe voorstelling kon worden gepresenteerd. Maar nu staan ze in de coulissen te trappelen van enthousiasme om er een typische Op Woensdag-avond van te maken. Ook dit jaar is het een voorstelling vol ontroering, humor en een beetje absurdisme. Herkenbaar voor een ieder die wel eens ergens op heeft gewacht. Voor iedereen dus. Want een groot gedeelte van het leven bestaat uit wachten. Wachten op de trein, op een antwoord of verlossing, of gewoon… wachten op woensdag.

Off the Wall
De voorstelling ‘Off the wall’ – Michael Jackson Tribute is te zien op zondag 19 juni, aanvang 20.00 uur. Of je nu fan bent van het eerste uur of voor het eerst kennis maakt met de creativiteit van Michael Jackson, één ding is zeker: tijdens Off the Wall kan niemand stil blijven zitten of staan!
Deze voorstelling is een cadeau van het theater om samen dit seizoen af te sluiten en een nieuw seizoen te openen. Daarom is deze voorstelling gratis te bezoeken.

Mondiavisueel
De live multimedia theatershow ´Manaslu2’ van Mondiavisueel is te zien op dinsdag 21 juni, aanvang 20.00 uur. Bergbeklimmer Katja Staartjes bereidde zich met een hecht team voor op een expeditie naar Tibet. Vlak voor vertrek sloten de landsgrenzen. Het team week uit naar de Manaslu in Nepal en kwam tot 7700 meter. Een halfjaar later keerde Katja terug. Het hoogst haalbare bleek nu 8130 meter. Wat gebeurde er? Hoeveel moed is er nodig om pal onder de top om te keren?

Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

Off the Wall
Popkoor Bloxy Music gaat inschepen in Kalenberg voor de overtocht naar New York -
Bloxy Music on Tour: koor is woensdag per boot vertrokken van Kalenberg naar New York Cultuur 15 uur geleden
Afbeelding
Henk Holterman neemt afscheid van Kringloopwinkel Steenwijk Steenwijkerland 16 uur geleden
Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 17 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 20 uur geleden
Nirvana’s MTV Unplugged
Herbeleef Nirvana's legendarische MTV Unplugged-concert in De Meenthe Cultuur 20 uur geleden
Roger Sorel
Team Steenwijk 2 derde in Districtfinale dagcompetitie Sport 20 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.