Tom Holtzer voor de Regiobank
Tom Holtzer voor de Regiobank Foto: Aangeleverd

Het zijn weer Kinderspaarweken bij RegioBank Steenwijk

· leestijd 1 minuut Steenwijk

STEENWIJK – Van 16 tot en met 27 oktober zijn het weer Kinderspaarweken bij Van Campen & Dijkstra, zelfstandig adviseur van RegioBank in Steenwijk. Kinderen met een RegioBank-rekening in Steenwijk kunnen in die twee weken langskomen bij het kantoor aan de Kornputsingel 54 om hun spaarpot te legen.

Met je spaarpot naar de bank
Tom Holtzer is eigenaar van Van Campen & Dijkstra, RegioBank in Steenwijk. Hij vertelt: “Ik weet nog dat ik als kind altijd uitkeek naar de herfstvakantie. Niet alleen omdat je een hele week niet naar school hoefde, maar ook omdat je dan altijd naar de bank mocht! Een jaar lang spaarde ik munten en soms zelfs biljetten in mijn eigen spaarpot en dan brak in het najaar het grote moment aan: je mocht met je spaarpot naar de bank! Wat een feest! Het klinkt als een verhaal uit vervlogen tijden? Nee hoor, bij RegioBank hebben we nog steeds Kinderspaarweken!”

Cadeautje
“Alle jonge spaarders die klant zijn bij RegioBank Steenwijk mogen tussen 16 en 27 oktober bij ons langskomen met hun spaarpot.” zo zegt Tom. “Wij zorgen er dan voor dat het geld uit de spaarpot op de rekening wordt gestort. En als beloning voor een jaar lang sparen, mogen alle kinderen een leuk cadeautje uitzoeken.”

Nog geen klant van RegioBank?
RegioBank is er voor iedereen en dus ook voor kinderen. Tom: “Het JongWijs-pakket is de rekening die met je kind meegroeit. Je begint al vroeg met sparen en zodra je kind acht jaar wordt, komt daar een betaalrekening bij, eventueel met een eigen betaalpas voor je kind. En open je tijdens de Kinderspaarweken een JongWijs-pakket voor jouw kind? Dan kun je direct het spaargeld op die rekening storten en mag je kind een cadeautje uitzoeken.”

Openingstijden
Het kantoor van Van Campen & Dijkstra RegioBank Steenwijk is iedere werkdag geopend. Op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00 uur tot 14.00 uur en op donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tussen 16 en 27 oktober ben je van harte welkom met je kind(eren) én de spaarpot.

Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 18 mei, 16:00
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 18 mei, 14:00
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00
Afbeelding
55ste editie Wielerspektakel Steenwijk Sport 17 mei, 20:35