Autowassen: één van de klusjes waarmee je kind een extra zakcentje kan verdienen.
Autowassen: één van de klusjes waarmee je kind een extra zakcentje kan verdienen. Foto: Regiobank

Klusjesweken bij Van Campen & Dijkstra RegioBank in Steenwijk

· leestijd 1 minuut Steenwijk

STEENWIJK - Zomervakantie! Een tijd om even terug te schakelen en te genieten van je vrije tijd na een druk werk- en schooljaar. Maar het betekent ook zes weken schoolvakantie voor de kinderen! En dan kunnen die zich na een tijdje beginnen te vervelen. Daar heeft Van Campen & Dijkstra, zelfstandig adviseur van RegioBank in Steenwijk iets op bedacht: de Klusjesweken!

Een heitje voor een karweitje

Een heitje voor een karweitje: wie kent het nog? Vroeger heel normaal, tegenwoordig niet meer heel bekend. Voor de financiële zelfredzaamheid van kinderen is het echter heel goed om ze al vanaf jonge leeftijd te leren hoe ze hun eigen geld kunnen verdienen. Tom Holtzer, financieel adviseur bij Van Campen & Dijkstra Steenwijk: “Door je kinderen klusjes te laten doen, wordt bovendien de verveling doorbroken en ze kunnen ook nog eens een extra zakcentje verdienen! Zo wordt het nog leuker om ergens voor te sparen. Wie weet kan die leuke game of dat nieuwe shirtje nu al veel eerder gekocht worden! Of je kids kunnen in de vakantie een keertje extra naar het zwembad van hun eigen verdiende geld. Hoe leuk is dat?”

Klusjeskaart

Bij het kantoor van Van Campen & Dijkstra aan de Kornputsingel 54 in Steenwijk kunnen kinderen een klusjeskaart afhalen. Hierop staan behalve tips over welke klusjes je zou kunnen gaan doen ook 10 vakjes. Heeft het kind 10 klusjes gedaan en alle vakjes laten aftekenen, dan mag de kaart weer worden ingeleverd bij het RegioBank-kantoor. “Wij trakteren de harde werkers dan graag op een lekker zomers cadeautje!” aldus Tom. “En natuurlijk kunnen kinderen met een RegioBank-rekening ook direct hun zelfverdiende geld bij ons storten.”

Openingstijden

Ook tijdens de zomervakantie is het kantoor van Van Campen & Dijkstra RegioBank Steenwijk iedere werkdag geopend. Op maandag, dinsdag en woensdag van 10.00 uur tot 14.00 uur en op donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kom dus snel langs om een klusjeskaart te halen, want op=op!

Afbeelding
Ridders, prinsessen en zeemeerminnen: Sprookjesvoorstellingen in tuinen in Dwingeloo en Diever Westerveld 8 mei, 13:00
Afbeelding
Ondernemers Steenwijk Vestingstad houden winactie voor Moederdag Steenwijk 8 mei, 11:00
Hissy Brouwer (docent), Gea Mulder en René Karst (ambassadeur)
Gea Mulder uit Havelte verkozen tot Taalheld van Drenthe Westerveld 8 mei, 09:10
Ralph is de held van dag
Gieterse Ralph (12) ontdekt brand bij buren 112 Insta-Dekop 7 mei, 21:48
Vorige editie Rotary Gouden Knopentocht
Op Hemelvaartsdag: De Gouden Knopentocht in disco-stijl start op de Markt in Steenwijk Steenwijk Insta-Dekop 7 mei, 17:00
De Maten van de Keizer.
Luisterliedjes en poëzie met de Maten van de Keizer op 18 mei Cultuur 7 mei, 12:10