Raymond en Sandra Schets en medewerker Marijke (midden), medewerker Tsega ontbreekt op de foto -
Raymond en Sandra Schets en medewerker Marijke (midden), medewerker Tsega ontbreekt op de foto - Foto: Aangeleverd

Het Pakhuys Catering houdt Open Deur

Steenwijk

STEENWIJK - Het Pakhuys Catering is alweer drie jaar gevestigd aan de Dolderweg 27G. “Hoog tijd voor een Open Deur,” zeggen eigenaren Raymond (63) en Sandra (57) Schets. “Iedereen is welkom om op zaterdag 20 april tussen 11.00 en 15.00 uur een kijkje in onze keuken te komen nemen.” 

Raymond en Sandra willen zaterdag graag al hun diensten voor jong en oud aan hun bezoekers laten zien. “Als het mooi weer is richten we buiten een terrasje in en serveren we koffie en thee met wat lekkers,” zegt Raymond. Binnen maken het echtpaar en hun medewerkers een paar ontbijten klaar, bereiden ze maaltijden en hapjes. Bij het Pakhuys Catering kun je immers terecht voor een ontbijtservice aan huis, bijvoorbeeld voor een verjaardag of moederdag. Van de maaltijdservice maken vooral ouderen graag gebruik. De vijf chauffeurs (pensionados) brengen één tot zeven dagen per week warme of koelverse maaltijden bij jou thuis. Voor catering op locatie kun je ook bij hen terecht. Ideaal voor bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagsfeesten, barbecue en uitvaarten. 

Opvolgers gezocht

Voor Raymond en Sandra is dit al hun derde bedrijfslocatie. Sandra: “Veel mensen kennen ons nog wel van onze croissanterie of van de brasserie in de binnenstad. Daar liepen mensen gemakkelijk even naar binnen, maar nu we op een bedrijventerrein zitten, gebeurt dat niet, vandaar de Open Deur.” Lachend vervolgt Raymond: “We zijn nu op weg naar onze vierde locatie: het eindstation.” Daarmee bedoelt hij hun beider pensioen. De komende jaren zijn ze daar nog niet aan toe, maar ze kijken al wel vast uit naar opvolgers. Heb je interesse? Kom dan zaterdag ook langs! 

Het adres van het Pakhuys Catering is Dolderweg 27G, in het bedrijfsverzamelgebouw tussen Vredenburg en Frans Autoglans.

Afbeelding
In deze Overijsselse gemeente staan de meeste energiezuinige huizen: Steenwijkerland heeft 31,4% energielabel A Steenwijkerland 28 apr, 16:00
Afbeelding
Meppel meest kunstzinnige gemeente van Drenthe Westerveld 28 apr, 14:00
Hervormde kerk Vledder
Ledenvergadering Dorpsbelang Vledder gaat over woningbouw, dorpshuis en ontmoetingsplein Westerveld 28 apr, 13:00