De organisatoren van de Lente Modeshow -
De organisatoren van de Lente Modeshow - Foto: Aangeleverd

Lente Modeshow in Ontmoetingswinkel van Leger des Heils Steenwijk

Steenwijk

STEENWIJK - De medewerkers van de Ontmoetingswinkel van het Leger des Heils willen bezoekers graag laten kennismaken met de frisse, kleurrijke voorjaarscollectie. Zij organiseren daarom een Lente Modeshow op zaterdagmiddag 20 april. 

De medewerkers hebben een afwisselende keuze uit de winkel gemaakt, die ze aan de bezoekers willen laten zien. Ze beginnen met een gezellig inloopmoment met een kopje koffie of thee. Hierna begint de eerste ronde van de modeshow. Dan is er een little high tea-moment waarbij je ook de gelegenheid hebt om even in de winkel zelf te kijken. Vervolgens begint de tweede ronde van de modeshow. 

Kom jij ook even kijken? Deze modeshow mag je niet missen! Iedere bezoeker ontvangt een kortingsbon die in de winkel kan worden besteed. 

Waarom deze winkel? 

De tweedehandskledingwinkel biedt kleding een nieuwe kans. In een tijd waarin we duurzaam met onze spullen en ook met onze kleding om willen gaan, biedt de winkel prachtige kleding aan voor een klein prijsje. Het is al lang niet meer zo dat deze kleding alleen voor mensen is met een kleine beurs. Iedereen is welkom om hier te komen winkelen. 

Naast het shoppen is er ook gelegenheid om elkaar te ontmoeten aan de gezellige ontmoetingstafel achter in de winkel. Het team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste outfit die jou past en nodigt je graag uit voor een gezellig praatje aan de ontmoetingstafel. 

Aanvang: 13.30 uur. Adres: Koningsstraat 12.

Kemphaan
Vogel excursie Gaasterland op zaterdag 4 mei 2024 Algemeen Ingezonden 6 uur geleden
Afbeelding
Zomerse Exoten-Expeditie voor jongeren in Nationaal Park Steenwijkerland 7 uur geleden
Jannie Mol bij de huldiging 65 jaar lid, Jannie Baas (links) en Marie Strating -
Vrouwen van Nu Polder II/Steenwijkerwold viert 75-jarige jubileum in de Proefkolonie Steenwijkerland 9 uur geleden
Afbeelding
Op maandag Workshop Fiets- en wandelapp Fietsknoop in Bibliotheek Steenwijk Steenwijk Insta-Dekop 2 mei, 19:00
Henk Holterman
Henk Holterman neemt afscheid van zijn werkzame leven bij Het Eethuisje van Kringloopwinkel Steenwijk Steenwijkerland 2 mei, 17:25
Frans en Jannie de Groot zijn beiden heel actief bij ANBO-PCOB Steenwijk -
PCOB Steenwijk is 40 jaar: 'Je kunt nog veel als je ouder bent' Steenwijk 2 mei, 15:30