ChristenUnie deelt oliebollen uit
ChristenUnie deelt oliebollen uit Foto: Aangeleverd

De ChristenUnie deelt oliebollen uit in Steenwijkerland

Steenwijkerland

STEENWIJKERLAND - De ChristenUnie Steenwijkerland heeft afgelopen jaarwisseling oliebollen uitgedeeld in de gemeente Steenwijkerland.

Meerdere leden van de kieslijst van deze partij brachten oliebollen naar een instelling of personen in de eigen kennissenkring. Zo zijn meerdere bewoners in woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg in Vollenhove, de bewoners van het Thomashuis in Steenwijk en het Gezinshuis de Olde Trambeane in Steenwijk verrast met een aantal oliebollen. Ook heeft één van de leden op straat oliebollen uitgedeeld aan voorbijkomende wandelaars.

Aandacht
“Een geslaagde actie die door alle ontvangende personen erg gewaardeerd werd,” aldus Cor Lievers namens de ChristenUnie. “We vinden het belangrijk om op deze manier aandacht te hebben voor onze inwoners en hen op deze manier te laten zien dat we oog voor hen hebben. Altijd, maar juist nu extra in deze coronatijd is aandacht voor elkaar belangrijk.”

ChristenUnie bakt oliebollen
Hete zomers en natte winters
Impulsregeling Klimaatadaptatie benut voor Westerveld: 5 miljoen euro voor maatregelen om de leefomgeving aan te passen aan weersextremen Westerveld 3 uur geleden
Infopunt Duurzaam Doen
Spreekuur update Infopunt Duurzaam Doen: Van duurzaam huis tot groene tuin Steenwijk 5 uur geleden
Op de vrijmarkt in de Kerkstraat zijn veel verkopers te vinden
Volop festiviteiten tijdens Koningsdag in Steenwijk Steenwijk 6 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 26 apr, 11:30
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 26 apr, 10:10
Afbeelding
Oudpapiercontainer aan de Scheerwolderweg in Scheerwolde twee keer in brand op één avond Met acht foto's 26 apr, 09:26