Afbeelding
Foto: brugmedia.nl

Open monumentendag en Fancy fair in Giethoorn

Steenwijkerland

GIETHOORN - Op 10 september is het Open Monumentendag. U kunt dan de Protestantse Kerk aan de Beulakerweg 80 in Giethoorn bezichtigen. Van 10.30 tot 12.00 uur zal Auke Zandstra op het orgel spelen. ’s Middags is er orgelmuziek van mevrouw M. Withaar. 

Rondom het Protestants Centrum aan de Beulakerweg 78a is er die dag van 10.00 tot 15.00 uur ook een markt met verschillende activiteiten. Met de verkoop van boeken, kunst, bloemstukjes en zelfgebakken lekkernijen als koek en jam en tussen de middag broodjes hamburger  wil de organisatie geld ophalen voor de nieuwe beeld- en geluidsinstallatie in de kerk. In de kerk zullen enkele schilderijen van gemeenteleden te zien zijn, waarop geboden kan worden. Deze staan ook op de website van de kerk: https://giethoorn.protestantsekerk.net. Kortom alle gelegenheid om rustig rond te kijken en te luisteren in de kerk, een spelletje te doen, een hapje te eten, en met iets moois of lekkers naar huis te gaan. 

GIETHOORN - Op 10 september is het Open Monumentendag. U kunt dan de Protestantse Kerk aan de Beulakerweg 80 in Giethoorn bezichtigen. 

Rondom het Protestants Centrum aan de Beulakerweg 78a is die dag ook een markt met verschillende activiteiten. Met de verkoop van boeken, kunst, bloemstukjes en zelfgebakken lekkernijen (ook tussen de middag!) wil de organisatie geld ophalen voor de nieuwe beeld- en geluidsinstallatie in de kerk. In de kerk zullen enkele schilderijen van gemeenteleden te zien zijn, waarop geboden kan worden. Deze staan ook op de website van de kerk: https://giethoorn.protestantsekerk.net. Tijd: 10.00 tot 15.00 uur.