Blokzijler Sluis
Blokzijler Sluis Foto: Gouwenaar

Gezocht: acts op de sluisdeuren tijdens de Keilrace in Blokzijl

Steenwijkerland

BLOKZIJL - Voor de reünie van de Blokzieliger Keilrace op 11 februari is het Keilcomité nog op zoek naar beelden (video’s en/of foto’s) van de muzikale acts die indertijd op de sluisdeuren zijn uitgevoerd. Dat moet in de periode 2000 - 2002 zijn gebeurd.

De Keilrace was een ludieke zeilrace vanuit de Blokzijler Sluis naar het Giethoornse Meer en terug. Onderweg moesten een muzikale act en een geheime opdracht worden uitgevoerd. De eerste Keilrace werd in 1994 gehouden. Gedurende enkele jaren werd de muzikale act niet op het Giethoornse Meer uitgevoerd, maar de op de sluisdeuren in Blokzijl. Zo konden veel meer mensen meegenieten van dit spektakel. 

Wie video’s en/of foto’s heeft, wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen met René Hakkers of Reijer Blankenspoor. Wel graag uiterlijk 9 februari, want twee dagen later is al de reünie om 19.00 uur bij Café Van Ens.

Voor de schippersmaaltijd om 18.00 uur zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor 12,50 euro per persoon worden capucijners met spek, rauwe ui en tafelzuur geserveerd. Opgave kan via info@verloat.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.