Poster
Poster Poster Een hart vol herinneringen

Een hart vol herinneringen

Westerveld

WILHELMINAOORD - Op zaterdag 5 maart is er in het Koloniekerkje in Wilhelminaoord een bijeenkomst met als titel ‘Een hart vol herinneringen’. Hierin is ruimte voor woorden, muziek en licht voor iedereen die iemand mist. Initiatiefnemer is Wij’S Uitvaartzorg uit Wilhelmina.

Voor de derde keer organiseert Wij’S Uitvaartzorg ‘Een hart vol herinneringen’. “De eerste twee edities waren in november, maar vanwege corona lukte dat vorig jaar niet,” vertelt Kirsten Boerema van Wij’S. Binnen deze uitvaartonderneming werkt zij samen met Kirsten Boerema. 

Jolien Damsma zingt enkele liederen
Wij’S wilde met de volgende ‘Een hart vol herinneringen’ niet wachten tot november 2022 omdat er juist nu veel mensen zijn die iemand missen. Meestal gaat het haar daarbij om een overleden dierbare. Die kunnen kort geleden zijn overleden, maar ook jaren geleden. Zangeres Jolien Damsma uit Vledderveen zal zaterdagavond enkele liederen zingen.

‘Een hart vol herinneringen’ begint om 19.30 uur. Het Koloniekerkje staat aan de Kon. Wilhelminalaan 53 in Wilhelminaoord.


Afbeelding
Arnold Struik jr. neemt de leiding in Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi Sport 17 uur geleden
Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport 18 uur geleden
Jan Vayne en Adriaan Stoet
Wiedenconcert met Jan Vayne en Adriaan Stoet Cultuur 18 uur geleden