Die Dorfplatz Musikanten
Die Dorfplatz Musikanten Foto: Aangeleverd

Die Dorfplatz Musikanten geven concert in Havelte: complete opbrengst voor Oekraïne

Westerveld

HALVELTE - Op zondagmiddag 6 maart geven Die Dorfplatz Musikanten uit Oldeberkoop een concert in Havelte. Deze Egerländerkapel, onder leiding van kapelmeester Benny Eissens, speelt polka’s, walsen en marsen. Een aantal nummers worden begeleid met zang. De totale opbrengst van de entreegelden doneert de kapel aan de vluchtelingen in Oekraïne. 

De enthousiaste kapel, die in 2008 is opgericht in Vledder, staat te popelen om haar publiek te vermaken met vrolijke muzikale klanken. Dus voor u een mooie gelegenheid om kennis te maken met en te luisteren naar deze bijzondere muziekgroep. 

Nieuwe nummers en Golden Oldies
Voor het concert heeft de kapel enkele nieuwe nummers ingestudeerd. Maar ook de ‘Golden Oldies’ uit de Egerländer en Böhmische muziek, van onder anderen Ernst Mosch, zal deze kapel gaan spelen. Het afgelopen jaar heeft de kapel met een aantal tussenposen ook al meerdere optredens gegeven in Zuidoost-Friesland. Die Dorfplatz Musikanten is een hechte, gezellige groep muzikanten van zo’n twintig personen welke zich gesteund weet door zijn sponsors en een trouwe vriendenclub.

Kaarten 
Het concert begint om 14.30 uur in De Veldkei aan de Veldkamp 77 te Havelte. De zaal is echter al vanaf 14.00 uur open. Op zaterdagmiddag 5 maart waren er al 90 kaarten in de voorverkoop verkocht. De overige 35 kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar en kosten € 8 per persoon. De kapel doneert de complete opbrengst van de entreegelden aan Giro555 ten bate van Oekraïne. Bel voor meer informatie en of reservering met telefoonnummer 06-49835235.

Meer informatie over de Dorfplatz Muzikanten vind je hier: www.diedorfplatzmusikanten.nl