Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Tuinontwerper worden? Studievoorlichting voor hoveniers en carriereswitchers

Westerveld

Overweeg je een overstap te maken naar ander werk? Ben je als hovenier werkzaam en zoek je naar verdieping van het ontwerp vak? Kom dan zaterdag 20 april naar de studievoorlichting Tuinarchitectuur van de OntwerpAcademie. Deze specialist in groenopleidingen vertelt je graag over de opleiding, wat je leert en wat je er mee kunt op de arbeidsmarkt.

De studie Tuinarchitectuur is interessant voor hoveniers die hun kennis en vaardigheden omtrent het ontwerpen willen verdiepen. Het leren conceptualiseren loopt als een rode draad door de opleiding. Maar ook carrièreswitchers die een andere baan overwegen biedt de vakopleiding Tuinarchitectuur kansen. Met extra’s als StageProjecten, Schetssessies, OpenAtelier helpt ICT’ers, mensen uit de zorg, kunstenaars, grafici en docenten bij het maken van een start van hun groene carrière.

De OntwerpAcademie start vanaf vrijdag 17 mei met de vakopleiding Tuinarchitectuur in Frederiksoord. De lessen zijn van 10.00 uur tot 15.30 uur. Actuele data zijn te lezen op de website.

Studievoorlichting

De studievoorlichting is op zaterdag 20 april van 10.00 - 12.00 uur. De locatie is DE PROEF in de voormalige tuinbouwschool Frederiksoord, Majoor van Siwetenlaan 15. Het eerste deel van de studievoorlichting gaat over de opleiding zelf, de onderwerpen en de opbouw, het tweede uur ga je met een creatieve proefles zelf aan de slag. Op deze manier krijg je een goed beeld hoe het er in de lessen aan toe gaat.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Meld je aan via studentenzaken@ontwerpacademie.nl en daarna krijg je informatie over startdata, groepsgroottes en andere relevante zaken. Zie website.

Afbeelding
In deze Overijsselse gemeente staan de meeste energiezuinige huizen: Steenwijkerland heeft 31,4% energielabel A Steenwijkerland 28 apr, 16:00
Afbeelding
Meppel meest kunstzinnige gemeente van Drenthe Westerveld 28 apr, 14:00
Hervormde kerk Vledder
Ledenvergadering Dorpsbelang Vledder gaat over woningbouw, dorpshuis en ontmoetingsplein Westerveld 28 apr, 13:00