Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Oosterhof scoort met Steenwieker Stofzoegerties

· leestijd 1 minuut Algemeen

STEENWIJK - De Steenwieker Stofzoegerties gaan bij Electro World Oosterhof als warme broodjes over de toonbank. 

“Het gaat harstikke lekker, na het bericht in De Kop vorige week, kreeg ik meerdere mailtjes en belletjes en heb ik al heel wat Steenwieker Stofzoegerties verkocht,” vertelt Arjan Oosterhof. Hij heeft 240 exemplaren van deze bijzondere stofzuiger van het merk Numatic, type Henry, ingekocht en hoopt dat het balletje nu verder gaat rollen. “De Historische Vereniging Steenwijk is er ook blij mee dat de actie aanslaat, want iedereen die een Steenwieker Stofzoegertie aanschaft, krijgt er een een jaarabonnement op haar kwartaalblad ‘Old Steenwiek’ bij cadeau,” vervolgt Arjan. Dat geldt ook nog voor het hele eerste kwartaal van 2022. Arjan wil ook in het tweede, derde en vierde kwartaal van 2022 een deel van de opbrengst aan een goed doel schenken. Wie daarvoor een goed idee heeft, mag zich bij hem melden.

Mooi resultaat
Jan de Jonge, advertentieverkoper namens De Kop, noemt de verkoop van de Steenwieker Stofzoegerties een mooi resultaat van de redactionele aandacht in de krant en op de sociale mediakanalen. Dat heeft Electro World Oosterhof volgens hem ook te danken aan de advertenties. “Arjan heeft alleen bij ons geadverteerd in de krant en een bannerpakket afgenomen op de site dekopvan.nl en dat werkt, blijkt dus nu,” klinkt het enthousiast.

Wie meer wil weten over het Steenwieker Stofzoegertien kan daarvoor terecht bij Electro World Oosterhof. De winkel is nu vanwege de lockdown gesloten, maar bestellen en ophalen kan wel. Uw aankopen kunnen ook thuisbezorgd worden. Kijk voor meer informatie op www.electroworldoosterhof.nl, hier kunt u gebruik maken van de webshop en is alle contactinformatie te vinden voor reparatie- en installatieverzoeken.