De eerste foto van Annabelle
De eerste foto van Annabelle Foto: Fotografie Suus

Annabelle is de tweede baby van 2022 in Steenwijkerland

Steenwijkerland

STEENWIJK - Joep Lotterman heeft goed nieuws: “Met veel trots en liefde hebben wij afgelopen nacht op 3 januari op 00:37 op de Moeraslanden in Steenwijk onze dochter mogen ontvangen.” 

Volgens de verloskundige van Verloskundigenpraktijk Steenwijk is dit de eerste baby van 2022 in de gemeente Steenwijkerland. Maar toen Joep dinsdag naar het gemeentehuis ging om te baby aan te geven, hoorde hij dat Annabelle de tweede is.  

Aan de telefoon vertelt Joep dat baby Annabelle thuis is geboren en dat het met haar en haar moeder goed gaat. Annabelle weegt bij de geboorte 3.320 gram en is 50 centimeter lang. Het is het eerste kindje van Josephine (32) en Joep (31). Het stel woont sinds vier jaar in Steenwijk. 

De Kop is nu in afwachting van het bericht van de gemeente Steenwijkerland welke baby wel de eerste van het jaar is. De kans is in ieder geval groot dat Annabelle wel de eerste van Steenwijk is. 

Afbeelding
Arnold Struik jr. neemt de leiding in Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi Sport 12 uur geleden
Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport 14 uur geleden
Jan Vayne en Adriaan Stoet
Wiedenconcert met Jan Vayne en Adriaan Stoet Cultuur 14 uur geleden