Vocal@Motion
Vocal@Motion Foto: Ellen

Prachtige voorstelling Vocal@Motion

Algemeen

STEENWIJK - De 15 zangers en zangeressen van Vocal@Motion gaven zondagmiddag 27 februari in de grote zaal van theater De Meenthe een prachtige voorstelling. 

Na twee jaar coronaperikelen kon het koor onder leiding van Barbara Lok eindelijk weer eens laten zien en horen wat het in haar mars heeft. Het thema van het concert was ‘The tree of life’ en alle gezongen liederen, al dan niet met solisten, vormden een mooie verbinding en kwamen goed tot hun recht. Van Afrikaans tot ‘The Lemon Tree’ van Fools Garden, alles was tot in de puntjes verzorgd. Ook de afbeeldingen op het scherm, de choreografie, de begeleiding van drummer en pianist, alles kwam samen en klopte. 

Duet en solo’s
Bijzonder was ook het duet van dirigente Barbara Lok met tenor Marco Bischop uit de musical ‘Annie get your gun’. Ook alt Ayla Kolk vertolkte een mooie solo. Eén van de hoogtepunten van deze middag was het prachtig gezongen ‘Gabriella’s Song’ uit de film ‘As it is in heaven’. Hoewel bijna alle nummers begeleid werden, besloot het koor haar laatste nummer a capella te zingen. En dat mogen ze vaker doen! Het slotnummer was ‘The Family Tree’ van de Amerikaanse band Venice. Geen echte uitsmijter, maar heel goed en ontroerend gezongen. Een waardig slot van deze verzorgde en mooie voorstelling.

Angelica Braam

Vocal@Motion
Vocal@Motion
Afbeelding
Arnold Struik jr. neemt de leiding in Jos Verheijen Memorial driebandentoernooi Sport 15 uur geleden
Olde Veste - Jubbega
Bestuur Olde Veste doet hernieuwde oproep aan KNVB: 'Door Jubbega uit de competitie te nemen beloon je de club' Sport 17 uur geleden
Jan Vayne en Adriaan Stoet
Wiedenconcert met Jan Vayne en Adriaan Stoet Cultuur 17 uur geleden