Duo Dulfer & Witteveen
Duo Dulfer & Witteveen Foto: Marco Borggreve

Concert in Doldersum: Duo Dulfer & Witteveen (fagot & saxofoon)

Cultuur

DOLDERSUM - Op zondagmiddag 16 april om drie uur treedt het zeer talentvolle Duo Dulfer & Witteveen op in Restaurant Grenzeloos in Doldersum. Thomas Dulfer speelt fagot en Deborah Witteveen saxofoon. Een ongewone combinatie van instrumenten die spannende muziek oplevert.

Zij spelen die middag ondermeer ‘oude’ muziek van Allegri, Purcell en Rameau en hedendaagse muziek van Marc Mellits en Kika Sprangers. Beide musici hebben ieder apart al meerdere prestigieuze prijzen ontvangen. Als duo zitten ze nu in de finaleronde voor de titel Dutch Classical Talent. 

Toegangsprijs is 15 euro per persoon en dat is inclusief 1 koffie/thee/fris; toegang voor 18-minners is 10 euro. Aanmelden via kaartverkoop@podiumparel.nl.

Het concert duurt een uur en kent geen pauze. Het concert begint om 15.00 uur, de zaal aan de achteringang van het restaurant gaat om 14.30 uur open.

PodiumParel Westerveld is de organisator van dit concert, voor meer informatie: www.podiumparel.nl. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van Cultuurfonds Westerveld.

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 4 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 6 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 7 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.