Columba van Geldorp
Columba van Geldorp Foto: Aangeleverd

Huiskamerconcert in Huize De Bult op 30 september

Cultuur

DE BULT - Voor de tweede keer dit jaar organiseert Stichting Kunst en Cultuur Kleine Kerk Steenwijk een huiskamerconcert in Huize De Bult. Een prachtige locatie voor een concert van Columba van Geldorp. 

Al haar hele leven is muziek de rode draad. Muziek maakt haar blij, ontspant, troost, inspireert en verbindt met anderen. Columba geeft les, treedt op en trekt rond als troubadour. Muziek geeft haar altijd plezier en zingeving in haar leven. “Muziek is een universele taal, wordt door iedereen begrepen, verbindt zonder woorden, raakt rechtstreeks het hart en is helend voor lichaam, geest en ziel,” aldus Colomba.

‘Laat je maar horen’

De titel van haar optreden op 30 september is: ‘Laat je maar horen’. Ze brengt een gevarieerd programma met zelfgeschreven liedjes. Met humor en diepgang komen onderwerpen aan bod die iedereen raakt. Daarbij begeleidt ze zichzelf op verschillende instrumenten. Dit alles afgewisseld met betoverend harpspel. Een verrassend en boeiend optreden voor iedereen!

Het concert begint om 15.00 uur, vanaf 14.30 uur gaat de deur open voor een kopje koffie of thee. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en vragen te stellen over de buitenplaats Huize De Bult onder het genot van een hapje en een drankje.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus opgave is verplicht. Dat kan via info@kunstkleinekerksteenwijk.nl, volgens de regel ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. U krijgt bericht van welkom met nadere informatie. Helaas is Huize De Bult niet  rolstoel-toegankelijk. 


Columba van Geldorp - Foto: Aangeleverd

Afbeelding
Geslaagde vrijwilligersavond Historische Vereniging Steenwijk Steenwijk 9 uur geleden
Afbeelding
'Ik kon altijd met al mijn vragen bij haar terecht' Partnerbijdrages 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Steenwijkerland legt Klimaat- en Duurzaamheidsplan voor aan lokale partners Steenwijkerland 10 uur geleden
Afbeelding
Hoogste punt Maargies Huus bereikt: Van Kampen bouwt dertien appartementen op het platteland voor mensen met zorgvraag Steenwijkerland 16 uur geleden
Afbeelding
Mantelzorgcafé in de Buze, voor alle mantelzorgers van Steenwijkerland Evenement 17 uur geleden
Afbeelding
Zonnepanelen in Belt-Schutsloot in gebruik genomen Steenwijkerland 18 uur geleden