Rob Scheepers
Rob Scheepers Foto: Nicole Minneboo

Spectaculaire seizoensaftrap bij De Meenthe

Cultuur

STEENWIJK – Het theaterprogramma van Rabo Theater De Meenthe voor seizoen 24/25 is rond, en binnenkort start dan ook de kaartverkoop. Mis je favoriete artiesten niet!

Previewavond
Op woensdag 22 mei om 20.00 uur krijgen bezoekers van de previewavond een inkijkje in het programma, en worden ze getrakteerd op spannende en leuke trailers van voorstellingen en liveoptredens van onder andere Rob Scheepers, Pieter Jouke en Kiki Schippers. Ook kunnen ze alvast de sfeer proeven van theaterspektakel Kaatje bij de Sluis, dat in juni in Blokzijl plaatsvindt. Joey Teekamp praat als gastheer de avond aan elkaar. Kaarten zijn gratis en zijn nog beperkt beschikbaar.

Start kaartverkoop seizoen 24/25
Vrienden van De Meenthe kunnen vanaf woensdag 15 mei om 10.00 uur hun kaarten bestellen en zelf stoelen uitzoeken. Vanaf deze datum kunnen andere geïnteresseerden het volledige programma al online inzien om zich te oriënteren. Bovendien ontvangen inwoners van de regio een huis-aan-huisfolder met een compleet overzicht van voorstellingen. Op donderdag 23 mei om 10.00 uur start de reguliere kaartverkoop.

De website heeft geen wachtrijsysteem. Kaartkopers moeten deze daarom niet voor 10.00 uur klaarzetten, en anders de pagina verversen om het winkelmandje te zien. Vrienden moeten ingelogd zijn om kaarten te kunnen bestellen.

Ook te zien: Anneke van Giersbergen op woensdag 15 mei, DroomXL op vrijdag 24 mei en zondag 26 mei, Bee Gees Forever (uitverkocht) op vrijdag 24 mei, De Glamping op de Camping Vakantieshow (4+) op zaterdag 25 mei, Fanfare De Wieden op zaterdag 25 mei, Passie voor Bach op zondag 26 mei (Grote Kerk).

Ga voor meer informatie en kaarten naar www.demeenthe.nl.

Afbeelding
Bewonersbijeenkomst Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis in Blokzijl Cultuur 18 mei, 16:00
Femke Welvaadt-Middelplaats -
Femke Welvaadt-Middelplaats: 'Inwoners niet als klant zien, maar als inwoners' Column 18 mei, 14:00
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Drenthe en Overijssel Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Uitnodiging 'Brandweerheld' voor Jonge mantelzorgers op 1 juni! Steenwijkerland 18 mei, 10:00
Breek door je Bubbel
VSBfonds ondersteunt verbindende ideeën met impuls 'Breek door je Bubbel' Algemeen 18 mei, 08:00
Afbeelding
55ste editie Wielerspektakel Steenwijk Sport 17 mei, 20:35