Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Unieke modelbaan op Miniatuur- en Modelbouwspektakel in De Meenthe

Steenwijk

STEENWIJK – Op Tweede Paasdag presenteert Heerdink Miniatuur Organisatie voor de twaalfde keer het Miniatuur- en Modelbouwspektakel. Door het hele pand van Rabo Theater De Meenthe is op ruim 2500 m2 alles te vinden voor de liefhebber.

Uniek dit jaar is de samenwerking tussen de modelspoorgroep De Dwarsliggers uit Emmen en modelspoorgroep Hardenberg die hun banen aan elkaar koppelen en zo een mega-modelspoorbaan van ruim 20 meter creëren. Er zijn ook truckbanen, modelbouwboten, diorama’s, auto’s en vrachtwagens, diverse schaalmodellen, miniatuurlandbouwvoertuigen, miniatuurstoom, houtbouwminiatuur en militaire schaalmodellen. Veel verenigingen en hobbyisten verzamelen zich Tweede Paasdag in Steenwijk. Er is uiteraard veel aandacht voor de nieuwe modelbouwwereld met drones en radiografie.

Het Miniatuur- en Modelbouwspektakel is Tweede Paasdag 1 april geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn aan de kassa te koop, maar in de voorverkoop via www.demeenthe.nl voordeliger verkrijgbaar. Tot 4 jaar is de toegang gratis. Rabo Theater De Meenthe is direct gelegen aan het intercitystation van Steenwijk en parkeren in Steenwijk is gratis.

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport gisteren
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk gisteren
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 26 apr, 10:10