Afbeelding
Foto: Jacob Westra

Krommenhoek en Nugter verlengen bij Olde Veste

Sport

STEENWIJK - Dick Krommenhoek en Rob Nugter hebben hun contract met voetbalvereniging Olde Veste met één seizoen verlengt. 

Het trainersduo kwam twee seizoenen geleden over van zondag tweedeklasser SC Emmeloord en nam het stokje over van Willem Lanjouw. “We richten ons nu nog helemaal op dit seizoen en hopen dat de competitie niet te lang stilligt,“ zo laten de trainers op de website van de club weten. “We hebben er alle vertrouwen in dat we een goede kans maken op het kampioenschap. Daar gaan we volledig voor. Volgend seizoen is voorlopig nog ver weg. Maar zeker is dat we dan ook weer volop bezig gaan met de verdere ontwikkeling van de spelers en het team. In welke klasse dat ook mag zijn,” aldus het tweetal. 

Ongeslagen
In het door corona niet uitgespeelde eerste jaar van Dick Krommenhoek en Rob Nugter bleef Olde Veste ongeslagen en ook dit seizoen staat de ploeg op een eerste plaats van de ranglijst. Het duo breekt met de huidige prestaties alle records want niet eerder in de twaalf jaar dat de club nu onafgebroken in de eerste klasse uitkomt had het een dergelijke competitiestart. De ongeslagen status in de lopende competitie levert niet alleen een eerste plaats op de ranglijst op, deelname aan de eventueel te spelen nacompetitie werd via het winnen van de eerste periode al veilig gesteld.