Honderden bonnen zijn ingeleverd
Honderden bonnen zijn ingeleverd Foto: Jan de Jonge

Bonnenactie Kreezie Days is groot succes volgens winkeliers

· leestijd 1 minuut Steenwijk

STEENWIJK - De bonnenactie tijdens de Kreezie Days van 15 tot en met 18 juni is een groot succes geworden. Klanten leverden honderden kortings- en actiebonnen in bij de dertig deelnemende winkeliers in de binnenstad van Steenwijk en konden zo allerlei koopjes scoren.

“Een goede timing en heel erg leuk, zo’n vijftig mensen hebben een bon bij ons ingeverd,” reageert Lony de Graaf van slijterij Genieten Bij Bert. Ze vertelt dat de actie eerst even op gang moest komen, maar dat de laatste twee dagen veel mensen langskwamen. Daarmee konden ze profiteren van de actie: Vier bakjes pinda’s, rijstcrackers of chocolade halen voor € 5. Volgens Lony was daarvoor zoveel belangstelling, dat de schappen al gauw leegraakten en zij extra bij moest bestellen om aan de vraag te kunnen voldoen.

Boven verwachting

Marc Smith van Welkoop merkte ook dat er veel animo voor de bonnenactie was. In zijn winkel werden maar liefst 105 bonnen ingeleverd. “Het liep prima, echt boven verwachting,” aldus Marc. Hij vertelt verder dat de klanten met de bon een artikel naar keuze konden uitzoeken voor 20% korting. Zo gingen er allerlei verschillende producten over de toonbank. Prijzige artikelen zoals zakken honden- en kattenbrokken, parasols en zakken potgrond werden daarbij het vaakst gekozen.

Bij Etos kozen de klanten er vaak vaak om hun bonnen in te leveren voor make up, dagcreme, vaderdagcadeautjes of haarlak. Volgens de medewerkers maakten rond de vijftig mensen gebruik van de actie om een artikel naar keuze met 20% korting aan te schaffen. “De bonnenactie verliep goed,” klinkt het enthousiast.

Speciale loterij

Naast de korting maken de mensen die een bon inleverden kans op één van de twintig slagroomtaarten die Bakkerij Muis beschikbaar stelt. Bianca Schutte, medewerker van BrugMedia heeft afgelopen vrijdag de winnaars getrokken van deze speciale verloting. Hun namen staan elders in deze krant vermeld.

Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 9 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 10 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 11 uur geleden
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 24 apr, 22:41
Afbeelding
Oorlogsbom op Holtingerveld onschadelijk gemaakt Westerveld Insta-Dekop 24 apr, 21:34
Afbeelding
Biljarters Oldemarkt naar derde ronde Zwaagstratoernooi Sport 24 apr, 20:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.