Kim Bakker van GroenRijk
Kim Bakker van GroenRijk Foto: Hilda Knol

GroenRijk gestart met verkoop kerstbomen

Steenwijkerland

TUK – Hoewel Sinterklaas nog in het land is, kun je bij GroenRijk alweer een kerstboom kopen. GroenRijk boort een gaatje in de stam van de boom waardoor deze in een speciale kerstboomstandaard in een mum van tijd kaarsrecht staat. “Een echte aanrader,” volgens Richard Fafieanie.

Wie een kerstboom aanschaft, wil die natuurlijk ook mooi versieren. Kim Bakker van GroenRijk loopt graag een rondje mee door de winkel om de nieuwe kersttrends te laten zien. Bij een pleintje midden in de winkel houdt ze halt. “Een echte trend dit jaar is de combinatie goud met zwart,” wijst ze naar de versieringen in een kerstboom. In een hoekje wat verderop staat een kerstboom die versierd is met de pasteltinten zachtroze en mintgroen. De kleur oker, die vorig jaar nog hip was, zie je nu minder. “Daarvoor in de plaats zijn warme aardetinten gekomen, zoals mosterd en terra,” vertelt Kim.

Naast kerstboomversieringen kun je natuurlijk ook je huis met allerlei andere producten in kerstsfeer brengen. Volgens Kim zijn sierkussens en kleden met dierenprints actueel. Dat geldt ook voor accessoires, zoals fotolijstjes, kaarsenstandaards en beeldjes. Wie een bijzonder cadeau uit de regio wil geven, raadt ze aan om de artikelen van leer te bekijken. Deze zijn gemaakt door Annette Peereboom uit onze regio. Bij GroenRijk vind je van bijvoorbeeld leren bloempotten, plankdragers en placemats. Omdat het containervervoer uit China dit jaar veel vertraging heeft opgelopen, komen ook nu nog telkens nieuwe kerstartikelen binnen bij GroenRijk.

Jubbega in de eerder dit seizoen gespeelde wedstrijd tegen Olde Veste
Nieuwe ontwikkeling: Jubbega gaat tóch de competitie niet uitspelen Sport 5 uur geleden
Afbeelding
Hey Terugwinnaar, doe jij ook mee met de grondstoffenspeurtocht? Speur mee in Steenwijk en win bioscoopkaartjes Steenwijk 7 uur geleden
Afbeelding
Olde Veste wint halve bekerfinale van SVBO Emmen Met video 8 uur geleden

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.