Afbeelding
Foto: Hilda Knol

Uniek nieuw concept: Kapsalon Hair Touch verhuurt kappersstoelen aan zelfstandige kappers

Partnerbijdrages Insta-Dekop

Ben je een zelfstandige kapper of kapster en heb je klanten, maar geen ruimte om hen te ontvangen? Lees dan verder, want Kapsalon Hair Touch biedt zzp‘ers de unieke kans om een kappersstoel te huren voor maar € 20 per dag. Knippen zonder investeren!

Vanaf dinsdag 23 mei gaat Kapsalon Hair Touch aan de Oosterstraat 18 open. Voorheen was hierin Kapsalon Elina gevestigd. Het is een prachtige locatie in het centrum van Steenwijk. De acht kappersstoelen zijn beschikbaar voor zelfstandige kappers, die zonder te investeren, hier hun klanten kunnen ontvangen. Je betaalt maar € 20 huur per dag voor een kappersstoel. Die stoel huur je alleen als je klanten hebt. Het bedrag van € 20 is inclusief gas, licht en elektra. Ook kun je zonder verdere kosten gebruik maken van de telefoon, het internet en het kassasysteem. Dat geldt ook voor de wasmachine, de droger, het koffiezetapparaat, de tondeuse en de föhn. Dus lekker aan de slag, zonder dat je grote investeringen hoeft te doen.

Kappers die een kappersstoel huren bij Kapsalon Hair Touch hoeven alleen nog maar hun eigen kappersschaar mee te brengen. Ook werven zij zelf hun klanten. Die klanten kunnen alleen telefonisch een afspraak met de zzp’er maken. De kapsalon is zes dagen in de week geopend.

Heb je interesse om een kappersstoel te huren, bel dan met de eigenaar van Kapsalon Hair Touch. Hij geeft jou graag meer informatie over dit nieuwe en unieke concept van het huren van een kappersstoel.

Dit is een partnerbijdrage van Kapsalon Hair Touch,
Oosterstraat 18, Steenwijk
Telefoon 06-11118018


Foto: Hilda Knol

Afbeelding
Afbeelding
Bruidspaar Sielhorst is 65 jaar getrouwd: 'Jo werd onverwachts Riet's winnende lot' Steenwijk 7 uur geleden
Afbeelding
Giethoorn staat centraal tijdens Dag van de Geschiedenis Steenwijkerland 8 uur geleden
Afbeelding
Dit zijn de Overijsselse kanshebbers op deelname aan het Regio Songfestival Cultuur 9 uur geleden
Afbeelding
19 verenigingen uit Steenwijkerland en 7 uit Westerveld vanaf zaterdag op pad met de Grote Clubactie Steenwijkerland 21 sep., 10:32
Afbeelding
Eén op drie huurders in Drenthe mogelijk in geldproblemen Westerveld 21 sep., 10:04
Afbeelding
Tour de Wijnboer op zondag 24 september in Havelte Westerveld 21 sep., 07:00