Folkert van der Meulen
Folkert van der Meulen Foto: Hilda Knol

Kopstuk: Relaxfauteuils

· leestijd 1 minuut Algemeen

STEENWIJK – In deze rubriek laten wij wekelijks een ondernemer aan het woord, die iets vertelt over een bijzonder product of dienst die hij of zij graag voor het voetlicht wil brengen. Een Kopstuk dus! Folkert van der Molen van Low Price Meubel Outlet uit Steenwijk bijt het spits af. In deze meubelwinkel zijn relaxfauteuils echte bestsellers.

De relaxfauteuils van Low Price Meubel Outlet
“Wij hebben wel honderd relaxfauteuils op voorraad, waarbij je kunt kiezen uit allerlei maten en kleuren in stof en leer,” vertelt Folkert. Zwart, antraciet, bruin en cognac zijn kleuren die vaak gekozen worden. Vooral van oudere klanten krijgt Folkert veel vraag naar relaxstoelen. Zij waarderen de elektrische opstaphulp waarmee de relaxfauteuils zijn uitgerust. Rug en voeteneinde zijn met een afstandsbediening eenvoudig te verstellen. Voor de stroomtoevoer van de relaxfauteuil kun je kiezen uit elektriciteit of een accu. Daarnaast biedt de meubelwinkel ook relaxfauteuils die manueel bedienbaar zijn. Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs een accu in te laten bouwen. Low Price Meubel Outlet verkoopt trouwens ook banken die elektrisch bedienbaar zijn. “Alles wat je hier in de winkel ziet staan, is direct leverbaar,” benadrukt Folkert.

De bezorging van relaxfauteuils en andere meubelen van Low Price Meubel Outlet is gratis binnen een straal van 50 kilometer rondom Steenwijk. Low Price Meubel Outlet is gevestigd aan de Woltmeentherand 11 in Steenwijk, tegenover de afrit 6 van de A32. De meubelzaak deelt haar ingang met Halfords, Bever en Raven. Voor meer informatie en openingstijden, zie: www.lowpricemeubel.com.

Popkoor Bloxy Music gaat inschepen in Kalenberg voor de overtocht naar New York -
Bloxy Music on Tour: koor is woensdag per boot vertrokken van Kalenberg naar New York Cultuur 11 uur geleden
Afbeelding
Henk Holterman neemt afscheid van Kringloopwinkel Steenwijk Steenwijkerland 12 uur geleden
Een punter in aanbouw op de werf van de familie Schreur
200.000 euro voor nieuw Experience Center in Giethoorn Steenwijkerland 13 uur geleden
Blokkentest
Gratis fittesten voor 55+ers in Steenwijkerland Steenwijkerland 15 uur geleden
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster
Natuurfotograaf Philip Friskorn opent hotel in Sint Jansklooster 15 insectenhotels in Steenwijkerland Steenwijkerland 16 uur geleden
Nirvana’s MTV Unplugged
Herbeleef Nirvana's legendarische MTV Unplugged-concert in De Meenthe Cultuur 16 uur geleden
Giethoorn Wethouder Bram Harmsma opent de beweegroute
Nieuwe beweegroute in Giethoorn feestelijk geopend Met video gisteren
Werk van Marijke Binnekamp-de Wit
Expositie 'I'm Every Woman' in Kulturhus in Giethoorn Cultuur gisteren
Afbeelding
Met 25 foto's: Examenkandidaten RSG Tromp Meesters tonen hun grote creativiteit met voertuigkeuze bij Gala Steenwijk Insta-Dekop 24 apr, 22:41

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.